Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Squash

Többek között squash és szauna is várja a Szolnoki Squash & Szauna Clubban azokat a vendégeket, kik szeretnek kellemes környezetben és jó hangulatban sportolni.
A komplexum kiváló lehetőséget kínál továbbá üzleti meetingek, baráti társaságok összejövetelére, szülinapok, névnapok vagy egyéb alkalmak lebonyolítására.
Tágas teraszukon tökéletesen elfér egy grillsütő is, lehetőség adatik kellemes időtöltésre, közös vacsorára is a szabadban.

5000 Szolnok, Rákóczi út 24.

+ 36 (30) 304-5208

www.squashszolnok.hu

 

A 2009-ben épült Tiszaligeti Squash Club 4 szabványos méretű sqash-küzdőterével, 1 aerobik termével és szaunájával várja a fallabda és az aerobik sport szerelmeseit.

5000 Szolnok, Tiszaligeti sétány

+ 36 (56) 341-402

+ 36 (20) 254-5013

www.szolsport.hu

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app