Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Street workout

A kültéri tornaeszköz pályák parkokban, strandokon, lakótelepeken, játszóterek mellett teremthetnek közösségi helyszínt a sportolni vágyók részére, tartalmas és hasznos kikapcsolódási lehetőséget biztosítva ezzel a szabad levegőn.

A helyi ifjúságkutatások is megerősítik, hogy a szolnoki fiatalok körében népszerű szabadidős tevékenység a sport. A street workout (saját testsúllyal történő) edzés egyre elterjedtebb Szolnokon is.

A 2013. évi diákközgyűlésen merült fel a fiatalok részéről a „street workout” pályák építésének gondolata, lehetőleg városrészenként.

Jelenleg a városban ma már Szandaszőlősön, a Széchenyi lakótelepen két helyen, a Tiszaligetben, a tabáni sportpályánál és a Szolnoki II. Rákóczi Ferenc Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola udvarán is edzhetnek az arra vágyók.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app