Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Szolnok város díjai

2017-ben négy Városmarketing gyémánt díjjal lett gazdagabb Szolnok!

A pályázaton a neves szakmai zsűrizés eredményeként Szolnok városa négy Városmarketing gyémánt elismerésben részesült és ezzel jogosulttá vált a „Városmarketing gyémánt” díj 2017 védjegy használatára.

Újabb marketing-kommunikációs díjat nyert el Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata. Az áprilisi „Iránytű 2017” versenyen megszerzett elismerés után Szolnok város önkormányzata ezúttal a Városmarketing Díj pályázaton szerezte meg az Önkormányzat és a város számára a „Városmarketing gyémánt” 2017 védjegyet.

Hat kategóriában lehetett pályázni, a 2016. január 1. és 2017. február 28. között megvalósított aktivitásokkal. A pályázó szervezeteknek be kellett mutatniuk a megvalósított marketingtevékenység előkészítésének, megvalósításának és eredményessége értékelésének folyamatát.

Az Országos Városmarketing Díj célja, hogy:
- a városok fejlesztésében egyre fontosabbá és egyre intenzívebbé váló marketingtevékenységre, annak sokszínűségére, eredményességére felhívja a figyelmet,
- a sikeres, hatékony marketing-megoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével hozzájáruljon az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez,
- segítse a tapasztalatcserét, s benne a városok vezetői, szervezetei és a marketingesek közötti együttműködést.

A szakmai zsűri a marketing munka szakmaiságát, hatékonyságát és hatásosságát ismerte el a Városmarketing gyémánttal, a szakmailag kiváló marketing védjegyének odaítélésével.
Egy szervezet több pályázatot is benyújthatott, több Városmarketing gyémántot is szerezhetett. Ahol több Városmarketing gyémánt gyűlt össze, az már az egész szervezet kiválóságát fémjelzi.

A Magyar Marketing Szövetség által meghirdetett pályázaton városunk alábbi marketingeszközei részesültek elismerésben:

- Szolnok a Tisza Főváros című könyv
- Pont Szolnok, Pont Szállás, Pont Fesztivál kiadványok
- SzolnokApp mobilapplikáció
- Tiszai mesevirágok című mesekönyv

A Városmarketing és Turisztikai Osztály elmúlt éves munkáját és erőfeszítéseit, a város turisztikai mutatóinak folyamatos emelkedése mellett, az Országos Városmarketing Díj versenyen elnyert gyémánt védjegy is igazolja, mely rövid időn belül a város második sikeres szereplését jelenti marketingterületen. A városmarketing tevékenység pozitív hatással van nem csak a város ismertségére és megítélésre, de a városban élők mindennapjaira egyaránt.

A „Városmarketing gyémánt” elismerő védjegyet, az a pályázó-szervezet kaphatta meg, aki a pályázatával bizonyította, hogy a meghirdetett kategóriák valamelyikében, a pályázati időszakban eredményes, az értékelési kritériumoknak megfelelő, a szakmai zsűri által színvonalasnak értékelt, városmarketing tevékenységet végzett.

A „Városmarketing gyémánt” védjegy Szolnok város kiváló marketing tevékenységét minősíti.

Év települése díj

A Virágos Magyarországért verseny Szervező Bizottsága a 2016. évi környezetszépítő verseny kiírójaként Szolnok önkormányzatának a versenyben nyújtott kiemelkedő teljesítményéért elismerését fejezi ki és az "Év települése" díjjal jutalmazza.

Kaposvár, 2016. november 18.

Önkormányzatok a Közművelődésért Díj

A Szolnok Megyei Népművelők felterjesztése alapján Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata a közművelődési feladatellátás terén végzett kiemelkedő munkája eredményeként elnyerte az Önkormányzatok a Közművelődésért Díjat. A díszoklevelet és Asszonyi Tamás szobrászművész plakettjét kedden, a Magyar Népművelők Egyesülete vándorgyűlésén vette át Ábelné Egyed Eleonóra, a polgármesteri hivatal Oktatási, Kulturális és Sport Osztályának vezetője.
 
 

Díjjal ismerték el Szolnok közlekedésbiztonságért tett erőfeszítéseit

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium pályázatán megyei jogú városok kategóriában Közlekedésbiztonsági díjat kapott Szolnok városa, az elismerést Fejér Andor alpolgármester vette át Budapesten szerdán.
 
Bővebben

Holnap Városáért Díj 2016. január

Csütörtökön a Pest Megyei Önkormányzat épületében adták át az idei Holnap Városáért Díjakat. A rangos elismerést a Művészet, kultúra, örökség kategóriában Szolnok városa kapta meg. A díjat Szalay Ferenc polgármester vette át.
 
Bővebben

Családbarát önkormányzat 2015 díjat kapott Szolnok

Nyolc önkormányzatot díjazott családbarát tevékenységéért szombaton a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) - közölte a szervezet az MTI-vel.
 
Bővebben

Kétszeres városmarketing díjas Szolnok városa

Szolnok városa kétszeres városmarketing gyémánt díjat kapott az önkormányzat 2014. évi városmarketing tevékenysége elismeréseként. A Magyar Marketing Szövetség szakmai védjegyét a Szolnoki Városfejlesztő Zrt. által szervezett Szolnok9arca körforgalom-tervező kreatív pályázat és a Szeretünk Szolnok kampány elnevezésű akciókkal pályázat útján sikerült elnyerni.

Bővebben

Nemzeti Minőségi Díj 2015.

Glattfelder Béla államtitkáról vehette át múlt héten Hegyiné Mladoniczki Éva igazgató, az általa vezetett intézménynek odaítélt Nemzeti Minőségi Díjat, melynek rangját emeli, hogy a hazai köznevelési intézmények közül a szandai iskola kapta meg elsőként.A városházán rendezett sajtótájékoztatón a város polgármestere, a megyei kormánymegbízott, és a KLIK megyei vezetője is gratulált az iskola igazgatójának és az intézmény minőségbiztosítási csoportját vezető Mezei Csillának.

Bővebben

Fogyasztóbarát Település 2014.

Egy újabb címmel, a „Fogyasztóbarát Település” oklevéllel ismerték el a város vezetésének munkáját, amelynek fókuszában a Szolnokon élők állnak. Az oklevél átvételekor Szalay Ferenc polgármester hangsúlyozta: alapvetés, hogy egy város vezetése az ott élőkért dolgozik. Hangsúlyozta: fontos, hogy a településen élők érezzék, a fejlesztések értük vannak.
Bővebben

Családbarát Önkormányzat Díj 2014.

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) 2005 óta azoknak a városoknak adja át a „Családbarát Önkormányzat Díjat”, melyek intézkedéseikkel, támogatásaikkal a családos közösségeket erősítik és könnyebbé teszik a gyermeknevelést a hétköznapokban.
 
Olyan önkormányzatok nyerik el a kitüntetést, melyek minden eszközzel támogatni igyekeznek a helyi közösség erősödését, a generációk együttműködését, a fiatalok helyben maradását. A díjazottakra a NOE helyi közösségei, szakértőik tesznek a javaslatot.
 
A díj odaítélése kapcsán többek között olyan szempontok kerülnek mérlegelésre, mint az önkormányzat érdemi lépései a gyermekeket nevelő családok érdekében, családbarát városfejlesztés, akadálymentesítés, családbarát szolgáltatások, közlekedési lehetőségek, fiatal családok támogatása, gyermekvállalást segítő programok. Ezen intézkedések mintául szolgálhatnak más önkormányzatok számára is.

Ifjúságbarát Önkormányzat 2013.

A megyei önkormányzat kitüntető díja, a megye fejlődésének elősegítése, értékeinek növelése érdekében elért kiemelkedő eredményekért.
Bővebben

Tehetségbarát Önkormányzat Díj 2013.

Tehetségbarát Önkormányzat díjban részesült Szolnok. Ezzel azt a munkát ismerte el az Emberi Erőforrások Minisztériuma, melyet a 21 tehetségponton keresztül a város tesz a kiemelkedő képességű diákok felkarolása és segítése érdekében.
Bővebben

Idősbarát Önkormányzat Díj 2012. 

Dr. Kállai Mária alpolgármester vette át ma a Parlamentben. Az elismerést azok a települések kapják, akik az adott évben a legtöbbet teszik az idősek fizikai, lelki, anyagi egészségéért, aktivitásuk megőrzéséért.

Szolnok lett a legélhetőbb magyar város 2012.

Külföldi mintára idén Magyarországon is összehasonlították a városokat élhetőség szempontjából. A humán és az öko-index, valamint a KSH adatsorából összeállított rangsorban Szolnok városa lett az első. 

Befektetőbarát város és ipari park 2008.

Szolnok város ipari parkja 2008-ban nyerte el a magyarországi befektetéseket támogató szervezet, az ITD Hungary által odaítélt Befektetőbarát Ipari Park címet.
 
Az ipari park után Szolnok is befektetőbarát lett. A kitüntető címet a Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Ügynökség adományozta az önkormányzatnak.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app