Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Tisza park belvárosi területének komplex rehabilitációja funkcióbővítéssel

2024-04-12

MODERN TISZA PARKOT KAPTAK A SZOLNOKIAK

Szolnok Megyei jogú Város Önkormányzata, mint kedvezményezett a Tisza park belvárosi területének komplex rehabilitációja funkcióbővítéssel című TOP-6.3.2-15-SL1-2016-00001 azonosítószámú projektet 95,89%-os támogatás intenzitás mellett  212 165 864 Ft támogatásból valósította meg.

2020-10-20

Modern Tisza parkot kapnak a szolnokiak

Átalakításra került az immáron közösségi funkciókat is ellátó Tisza park, a Verseghy Gimnázium előtt. A projekt előkészítése során a város gondoskodott a beteg és balesetveszélyes fák szakszerű kezeléséről. Növénytelepítés és parképítés valósult meg.

2020-10-20

Tisza park belvárosi területének komplex rehabilitációja funkcióbővítéssel

azonosító: TOP-6.3.2-15-SL1-2016-00001

Átalakul és megújul a Verseghy Gimnázium előtti Tisza park. A fejlesztés során nem csupán a parkot, a járófelületeket, hanem a játszóteret is felújítják, valamint megépítik a város második nyilvános illemhelyét is. A park az eddigieknél jobban illeszkedik majd a Tisza-parti sétányhoz és a rendezetten elhelyezett virágágyásoknak, illetve térköves burkolatnak köszönhetően igazi pihenőövezetté válik.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app