Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Turisztikai kiadványok

Büszkék vagyunk, hogy városunk, a 2016-ban kiadott Pont Szolnok, a 2017-ben kiadott Pont Fesztivál és Pont Szállás kiadványok mellett, immár a Pont Gasztro kiadvány kiadását is a 2018-es év marketing tevékenységének egyik kiemelkedő produktumaként jegyezheti.

A pont szolnok kiadvány elkészítését követően szükségszerűvé váltak olyan kiadványok megjelenései is, melyek a szolnoki turizmus élénkítését segítik elő.

Ezen elgondolás első lépéseként született meg a megyeszékhely kiemelt rendezvényeit tartalmazó Pont Fesztivál kiadvány, valamint a szálláshelyeket megjelenítő Pont Szállás kiadvány:

Pont Fesztivál kiadványunkban, Szolnok turisztikai szempontból vonzó, kiemelt fesztivál, illetve nagyrendezvény kínálatát szedtük egy csokorba össze, figyelembe véve a hozzánk látogató kedves vendégek különböző érdeklődési körét.

Pont Szállás kiadványunkkal segítséget kívánunk nyújtani a Szolnokra érkezők szálláshely választásában, mindenki megtalálhatja benne a számára, városunkban lévő legmegfelelőbb szállodát, panziót, de vendégházat is.

Pont Szolnok kiadvány pedig egy olyan turisztikai iránytű, mely pontos kalauza lehet bárkinek, aki a megyeszékhelyre érkezik, s nálunk rövidebb vagy hosszabb időt szeretne eltölteni.
A kiadvány egyszerre informál és ad hasznos tanácsot, miközben megmutatja mindazt a szépséget, ami városunkat jellemzi, s melyre mi szolnokiak oly büszkék vagyunk.

2018-ban úgy véltük azonban, hogy kiadványsorozatunk nem teljes, hiszen számos olyan szelete, kincse van még a Tisza Fővárosának, melyeket vétek lenne kihagyni. Szerettünk volna túllépni a megszokott reklámanyagokon, s egy olyan gasztronómiai kínálatot bemutatni, mely kellően közönségcsalogató lehet, hiszen a gasztronómia ugyanúgy része egy közösség múltjának, mint bármely más kulturális, illetve építészeti emlék. Az ízek, az étkezési szokások talán mindennél többet árulnak el az adott városban élőkről, tudniillik a zamatok, a tálalás, az ételek változatossága és egyedisége mind-mind lélekből fakad.

Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy sorra vesszük a város gasztronómiai kínálatát, s egyben próbáljuk megmutatni: milyen nagyszerű is az itteni éttermek konyhaművészete. Aki remek halételekre vágyik, netán szereti az olaszos ízeket, a jó húsos magyar konyhát, az igazán ízletes gulyást vagy egy felejthetetlen tepsis csülökre vágyna, az biztosan megtalálja a neki tetsző éttermet.

Bővítettük tehát kiadványaink sorát, s megalkottuk a sorozat negyedik „testvérét”, mely a Pont Gasztro nevet kapta.

Pont Aktív névre keresztelt brossúra pedig megmutatja, hogy azok a vendégek, akik az aktív kikapcsolódást részesítik előnyben pihenésük során ugyancsak széles palettáról választhatnak. Kipróbálhatják a Tiszán, a Zagyván és a holtágakon a különböző evezős sportokat, a gátakon és a túraútvonalakon a kerékpározást, túrázást, de felfedezhetik a parkerdőben lévő turisztikai tanösvényeket is, mindemellett a horgászat, a vadászat, a lovaglás, valamint a kaland- és extrém sportok kedvelői is találnak lehetőséget hobbijukhoz.

Lapozzanak bele kiadványainkba, a bennük szereplő képeken keresztül érezzék jól magukat a Tisza fővárosában, s reméljük, a képek láttán Önök is úgy gondolják, hogy érdemes Szolnokra jönniük, s akár több napot is nálunk tölteniük!

Turisztikai kiadványok Turisztikai kiadványokTurisztikai kiadványok

 Turisztikai kiadványok

Turisztikai kiadványok

Érezzék jól magukat városunkban a nyáron, látogassanak el a köztéri eseményekre, programokra, melyekkel igyekszünk izgalmassá tenni az esztendő legforróbb heteit!

 

Letölthető anyagok:

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app