Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Központi orvosi ügyeletek

 • Központi orvosi ügyeletek
 • Központi orvosi ügyeletek
 • 2021-02-22

  Központi orvosi ügyelet

  Az alapellátás keretében szervezett központi orvosi ügyelet 2022. június 1- 2022. december 31-ig az alábbiak szerint fogadja a betegeket:

  Az ügyeleti szolgálat a háziorvosi feladatok rendelési időn kívüli, a következő rendelési időig nem halasztható ellátását biztosítja, melyet a beteg heveny tünete, hirtelen fellépő fájdalma, illetve egészségromlása miatt távközlési eszköz útján vagy személyesen felkereshet és elsődleges ellátásban részesül.

  Az ambuláns ellátás keretében a hét valamennyi napján, gyermekek és felnőttek ellátása történik.

  Helye: Hetényi Géza Kórház Belgyógyászati épület földszint

  Ideje: munkanapokon: 19.00 órától-07.00 óráig

  szombat, vasárnap, ünnep és munkaszüneti napokon: 07.00 órától másnap 07.00 óráig,

  Gyermekgyógyász szakorvos szombat, vasárnap, ünnep és munkaszüneti napokon 9.00-21.00 óráig biztosított.

  TELEFONSZÁM: 56/503-603

  Az ügyeletet végző szolgáltató: Liver08 Egészségügyi és Szolgáltató Kft.

   

  Fogorvosi ügyelet:

  HELYE: Szolnok, Móra Ferenc út 9.
  Fogorvosi ügyelet ellátója: Dr. Abkarovics Dentál Bt.
  A fogorvosi ügyelet ideje pihenő és ünnepnapokon: 07,00-15,00
  TELEFONSZÁMA: 56/429-937
  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Tájékoztatás a barnakőszén igények előzetes felméréséről

  2022-09-21

  Amennyiben széntüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkeznek, kérjük, hogy töltsék ki és juttassák vissza az erre a célra készült adatlapot.

  Újra bringás reggeli lesz a Kossuth téren

  2022-09-20

  „Bringázz a munkába! és suliba” - A Magyar Kerékpárosklub szervezésében, az Aktív Magyarország támogatásával megvalósuló hazai kampány célja, hogy a családokat aktív testmozgásra bíztassa, a gyerkőcöket pedig felelős közlekedésre tanítsa.

  Hallatlanul halas hétvége – újra Tiszai Hal Napja – Sparhelt Fesztivál

  2022-09-19

  Kilencedik alkalommal rendezik meg a Tiszai Hal Napját – Sparhelt Fesztivált a Tisza partján, a gyaloghíd környékén és a Tiszai hajósok terén a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. szervezésében. A sajátos hangulatú, a város nyári rendezvényeit záró program a folyó élővilágával, a partjain élők hagyományaival, a folyó gazdag halállományából készíthető finomságokkal kívánja megismertetni a látogatókat.

   

  Fenntartható közlekedési eszközöket próbálhatunk ki szombaton

  2022-09-19

  Zöldüljön Szolnok! És ez nem csak a szépen gondozott zöldterületek nagyságának növelésre vonatkozik, de az is kiemelten fontos, hogy a városban közlekedő járművek közül mind több legyen fenntartható működésű.

  Átadták a megújult Szolnoki Szigligeti Színházat

  2022-09-17

  Átadták a mintegy 7,6 milliárd forintból, 6 milliárdos kormányzati támogatással teljesen megújult Szolnoki Szigligeti Színházat pénteken.