Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Városi közlekedés

Városi közlekedés

Tömegközlekedés

Szolnok 40 modern, többnyire alacsonypadlós autóbuszból álló tömegközlekedési hálózattal rendelkezik. 

.Városi közlekedés

Menetjegyek

A menetjegyek elővételben az autóbuszállomásokon, trafikokban vagy újságárusoknál, illetve az autóbuszon is kaphatók.

Bankkártyával is lehetőség van a menetjegyek és bérletek árának kiegyenlítésére.

A bankkártyás fizetési lehetőség az Ady E. úti autóbuszállomáson, a Jubileum téri és a Városmajor úti decentrumokban áll az utasok rendelkezésére.

A menetjegyeket őrizzük meg az utazás befejezéséig! Ha jegy vagy bérlet nélkül utazunk vagy az utazási feltételeket megszegjük, pótdíjat kell fizetnünk.

A megállóhely területén TILOS A DOHÁNYZÁS!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése a 2011. március 29-i ülésén elfogadta a települési hulladékkal kapcsolatos közszolgáltatásról, valamint a közterületek tisztántartásá- ról szóló 49/2005. (X.28.) önkormányzati rendelet módosítását - 10/2011. (IV.1.) önkormányzati rendelet  -, mely szerint 2011. május 1-jétől Szolnok város közigazgatási területén lévő autóbusz-váró- helyeken a megállóhelyet jelző táblától számított 10 méteres sugarú területen, valamint az autóbusz megállóhelyeknél létesített utas-váróhelyen tilos a dohányzás!

www.volanbusz.hu | menetrend

Parkolás

Szolnok város területe három parkolási övezetre, és kettő díjosztályra van osztva, ennek megfelelően az egyes helyeken más-más díjtételeket kell fizetnünk (I. díjosztály az 5,5 m-nél nem hosszabb és 3500 kg összsúlyt meg nem haladó gépjárművek és rendszámos motorkerékpárok; II. díjosztály 5,5 m-nél hosszabb vagy 3500 kg összsúlyt meghaladó gépjárművek.)

A szabályozás értelmében hétfőtől péntekig 8–18 óra között kell parkolási díjat fizetni. Szombaton, vasárnap és ünnepnapokon a parkolás ingyenes. A parkolási időszakra az elhelyezett automatákból parkolójegyet kell vásárolni, amelyet az autó szélvédő üvege mögött kell elhelyezni. A minimálisan fizetendő parkolási idő 15 perc, ezen túl az automaták a befizetett összegnek megfelelő időtartamra adnak parkolójegyet. Lehetőség van mobiltelefonon SMS-ben történő parkolójegy vásárlásra. Mobiltelefonnal történő díjfizetés esetén a mobil szolgáltatók és a szolgáltatás külön díjai többletköltségként az igénybe vevőt terhelik.

www.nhszszolnok.hu | parkolási rendelet

Kötiviép B Kft. telephely bejáróig az út mindkét oldalán tilos az úttesten való megállás

Parkolóházak

Szolnok Plaza

A Szolnok Plaza mélygarázsában 1 óra ingyenességgel 150 férőhelyes, illetve a főbejáratnál 48 férőhelyes felszíni parkoló található.

szolnokplaza.hu

Pelikán Bevásárlóközpont és Autóbusz pályaudvar

A bevásárlóközpont tetőteraszán 2 óra ingyenességgel, ezután félóra / 100Ft díjfizetéssel, több mint 200 parkolóhely található.

www.pelikanbk.hu

 

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app