Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Zenei Fesztivál

Szolnoki Zenei Fesztivál

Az 1993 óta megrendezett Szolnoki Zenei Fesztivál szervezői célul tűzték ki, hogy olyan regionálisan, országosan és nemzetközileg is kiemelkedő kulturális eseménysort valósítsanak meg, mely elnyeri a közönség bizalmát, értéket, valamint hagyományt teremt.

Filozófiájuk lényege, hogy olyan változatos, magas művészi színvonalú produkciót hozzanak közönségük elé, mely az éppen aktuális világszínvonalat képviseli, nemcsak hazai, de nemzetközi előadók tekintetében egyaránt. A májusi rendezvény műsorpolitikájának lényege a nyitottság, a különböző műfajok, stílusok, karakterek és előadói módok bemutatása.

Music Festival of Szolnok

The aim of the organizers of this festival, which has been organised since 1993, is to accomplish a nationally and internationally acknowledged series of cultural events, which wins the trust of the audience and creates value and tradition. The core of their philosophy is to provide their audience with varied performances of high artistic standard, which matches the current world standard in terms of not only national but also international performers. The main idea of the May event’s programme policy is openness, the introduction of various genres, styles, characters and ways of acting.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app