Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Jinzhong

Jinzhong (Kína)

Jinzhong város megközelítőleg Shanxi tartomány közepén helyezkedik el, keletről a Taihang-hegység, nyugatról a Fen-folyó öleli át, északról pedig szomszédos a tartomány székhelyével, Taiyuan-val. Jinzhong egy mély történelmi, kulturális örökséggel és hatalmas fejlődési potenciával rendelkező fiatal város. Jinzhong önkormányzati területe 16,4 ezer négyzetkilométer, a teljes lakossága 3,07 millió fő. Jó természeti adottságai mellett Jinzhong gazdag idegenforgalmi forrásokkal is rendelkezik. A városban 31 országos, tartomány szintű védelmet élvező kulcsfontosságú kulturális emlékmű található.

www.sxjz.gov.cn

 

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app