Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Hírek

Fotó: Szeretem Szolnokot! pályázat - változtak a határidők

2022-05-23

Szeretem Szolnokot! pályázat - változtak a határidők

Technikai okok miatt meghosszabbítottuk a kreatív pályázat leadási, illetve a facebook-os közönségszavazás határidejét.

Fotó: III. Pizzasprint Félmaraton és Élményfutás
2022-05-13

III. Pizzasprint Félmaraton és Élményfutás

A Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. – a Szolnok TV közreműködésével – idén harmadszor rendezi meg a Pizza Sprint Félmaraton és Élményfutás hosszútávfutó rendezvényt. 3 év kihagyás után – az előző 2019-ben került megrendezésre – újra a futóké lesz Szolnok belvárosa! 

Fotó: Régóta várt beruházás indul: kerékpárút épül a Tószegi úton
2022-05-13

Régóta várt beruházás indul: kerékpárút épül a Tószegi úton

Tovább bővül Szolnok kerékpárút hálózata, immár a Hetényi Géza kórház is elérhető lesz kétkeréken. A kivitelezési már elkezdődött, a munkálatok várhatóan ősz végére fejeződnek be.

Fotó: Szolnok városa is bemutatkozott Kecskeméten
2022-05-09

Szolnok városa is bemutatkozott Kecskeméten

Gazdag programkavalkád és számos újdonság várta a vendégeket  május 6-8. között Kecskeméten, a XV. Helyi Termék Ünnep – Hungarikum Fesztivál – Citera Ünnepen, melyen Szolnok városa külön standdal is bemutatkozott.

Fotó Szeretem Szolnokot! - kreatív pályázat
2022-05-04

VÁLTOZTAK A HATÁRIDŐK! Mutasd meg Szolnok szépségeit! Életkortól és lakóhelytől függetlenül várjuk a pályamunkákat, ezúttal két kategóriában.

Fotó Visszahívták tisztségéből a városüzemeltetésért felelős alpolgármestert
2022-04-28

Soros áprilisi ülésén visszahívta Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése Miskolczi László alpolgármestert tisztségéből. 

Fotó Minden korosztályt vár a tiszaligeti majális!
2022-04-28

Május elsején, vasárnap kicsik és nagyok is egy remek napot tölhetnek a Tiszaligetben rendezett majálison:

Fotó Elkezdődik a szúnyoggyérítés
2022-04-25

Megkezdte az idei országos szúnyoggyérítési program végrehajtását a program koordinálásáért felelős Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Elsőként a Tisza-tónál és Szolnok térségében irtják a szakemberek a vérszívókat.

Fotó Átadták a Szolnoki Bölcsődék Szolgálatáért emlékérmet
2022-04-22

A bölcsődei dolgozók tiszteletére rendeztek ünnepséget pénteken a városházán, ahol a „Szolnoki Bölcsődék Szolgálatáért” Emlékéremmel és a „Szívvel-lélekkel a kisgyermekekért” oklevéllel ismerték el a legkiválóbb bölcsődei dolgozók munkáját.

Fotó Újra megrendezik a Coop Májusfa Futást - többezren állnak a rajtvonalhoz
2022-04-21

Két év kihagyás után újra megrendezik Szolnok egyik legnagyobb létszámú szabadtéri sportprogramját, a Coop Májusfa Futás. A részletekről Szalay Ferenc polgármester, Rózsa József, a Szolnoki Sportcentrum igazgatója és a Fekete Tibor, a Coop Szolnok Zrt. vezetője tartott sajtótájékoztatót a városházán.

Fotó  A holokauszt magyarországi áldozataira emlékeztünk
2022-04-20

A holokauszt magyarországi áldozataira emlékezve tartottak koszorúzást szerdán délelőtt az egykori gyűjtőhelyen, a korábbi cukorgyár falán elhelyezett emléktáblánál, majd a Hild téren - az egykori gettó helyén - felállított emlékkőnél. A botlatókövek mentén sétálva érkezett meg a menet a Szolnoki Galériában tartott megemlékezésre.

Fotó Árusok, kézművesek jelentkezését várjuk!
2022-04-12

A Szolnoki Sportcentrum árusok és kézművesek jelentkezését várja a Családi Majális, a Szent István-napi, Tisza Hal Napja, illetve a Szolnoki Advent rendezvényekre.

Fotó Soron kívüli testületi ülés
2022-04-09

Két fontos döntést is hozott Szolnok város közgyűlése áprilisi soron kívüli testületi ülésén:

Programok

Fotó Virtuális légi túra Szolnokon

Szolnok Hazavár Program plakátja

Szolnok Hazavár Program

Szolnoki kötődésű fiatal vagy? A szolnoki szakképzési centrum végzős tanulója vagy? Felsőfokú oktatási intézményben tanulsz? Tanulmányaid elvégzése után Szolnok szeretnél letelepedni, munkát találni? Segítünk!

A Szolnok Hazavár Program célja szolnoki kötődésű fiatalok támogatása, akik a város jövője, fejlődése szempontjából értékes szaktudásra tesznek szert tanulmányaik során, s e szellemi tőkét Szolnokra visszatérve, helyi munkaadóknál kívánják kamatoztatni.

Felsőfokú oktatási intézményben tanulsz? Ösztöndíj-programjainkkal kapcsolatos tudnivalókat a „Fiataloknak” fül alatt találod!

Szolnoki szakképzési centrum végzős tanulója vagy? A „Szolnokon a Jövőd!” – gyakornoki programunkkal kapcsolatos információt a „Fiataloknak” fül alatt találod!

Már dolgozol és lakhatási segítségre van szükséged? A ”Lakhatás” fül alatt két lehetőséget is kínálunk!

Munkáltatóként felkeltettük érdeklődését? Felsőoktatási Ösztöndíjprogramunkról és a Szolnokon a Jövőd! – gyakornoki programunkról a „Munkáltatóknak” fül alatt talál további tájékoztatást.

Regisztráció

Fiataloknak Munkáltatóknak
Bejelentkezés