Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Pályázatok

2016-11-11

Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala építéshatósági ügyintéző munkakör betöltésére kiírt pályázati felhívása

Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. §   (1)  bekezdése alapján pályázatot hirdet Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala építéshatósági ügyintéző munkakör betöltésére.

2015-08-14

Pályázati felhívás - A "Tiszavirág Turisztikai Díj"-at jelképező képzőművészeti alkotás elkészítésére

Szolnok Megyei Jogú város Önkormányzata pályázati felhívást tesz közzé a „Tiszavirág Turisztikai Díj”-at jelképező képzőművészeti alkotás (plakett vagy kisplasztika) tervének elkészítésére. 

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app