Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Hírek

2015-08-27

Magáncsődvédelem

Szeptember 1-jén lép hatályba a természetes személyek adósságrendezéséről szóló jogszabály. A közigazgatás felkészítése mellett fontos az is, hogy az állampolgárok megfelelő tájékoztatást kapjanak a családi csődvédelem lehetőségéről, a belépés feltételeiről.

2012-04-11

Felhívás "Ezüst Pelikán díj" és "Szolnok Díszpolgára cím" díjazottainak jelölésére

Felhívás "Ezüst Pelikán díj" és "Szolnok Díszpolgára cím" díjazottainak jelölésére

2012-04-10

Felhívás "Kálmándi Mihály díj" díjazottainak jelölésére

Felhívás "Kálmándi Mihály díj" díjazottainak jelölésére

2011-11-15 14:44:00

Szociális gyermekétkeztetés Szolnokon

Szociális gyermekétkeztetés keretében Szolnokon 6 helyszínen osztanak konzerveket a rászorultak részére, júliusban és augusztusban egyaránt.

2011-11-15 13:01:00

Felhívás gallyzásra

Az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zártkörűen Működő Részvénytársaság felkéri az ellátási területén lévő ingatlan-tulajdonosok és kezelők figyelmét a településeken (kül- és belterületen egyaránt) meglévő kis-, közép- és nagyfeszültségű villamoshálózatok vezetékei mentén, a biztonsági övezeten belüli fák, bokrok, magasabb növényzet (akár élő, akár elszáradt, gondozott vagy gondozatlan) eltávolítására, gallyazásának elvégzésére. 

pdfAdobe Acrobat formátum (PDF): 234 Kb

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app