Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Átszervezik a Belvárosi Ügyfélközpont működését

 • Átszervezik a Belvárosi Ügyfélközpont működését
 • Átszervezik a Belvárosi Ügyfélközpont működését
 • 2020-03-15

  A koronavírus terjedésének megelőzése, megakadályozása érdekében Szolnokon az alábbi rendelkezéseket vezettük be a Belvárosi Ügyfélközpont működésében.

  A 2020. márciusban kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel a Polgármesteri Hivatal Belvárosi Ügyfélközpontja bezár.

  ·      A Polgármesteri Hivatal itt végzett feladatai körében ügyfeleket csak kivételesen indokolt esetben fogadunk, csak és kizárólag előzetes bejelentkezés alapján. Előzetes bejelentkezés tehető: ufi@ph.szolnok.hu elektronikus címen, vagy a 503-802 telefonszámon.

  ·      A Belvárosi Ügyfélközpontban működő MÁV árusítópont átszervezéséről a MÁV saját tájékoztatójában értesíti ügyfeleit.

  ·      A Belvárosi Ügyfélközpontban zajló NHSZ ügyfélkiszolgálás átszervezése körében Ügyfélszolgálatukon és Információs Pontjukon a telefonos és elektronikus úton történő ügyintézés válik elsődlegessé!

  Munkaidőben hívható telefonszámok: 

  + 36 56 503 569

  + 36 56 511 440

  + 36 56 511 430

  + 36 30 330 59 15

  Fax:

  + 36 56 343 198

   

  E-mail címek:

  ugyfelkozpont.szolnok@nhsz.hu

  hulladek.szolnok@nhsz.hu

  parkolas.szolnok@nhsz.hu

  info.szolnok@nhsz.hu

   

  Hulladékgyűjtő zsákokat (zöld, sárga, fehér) - szükség esetén - az alábbi helyeken tudnak vásárolni:

  -       Simon Ferenc utcai üzemanyag töltőállomás

  -       Verseghy úti Vár-Kert Áruház

  -       Vércse úti Golf Kft.

  -       dr. Sarkady László utcai Kultúrcikk és Otthon Szaküzlet 

  Az NHSZ működésére vonatkozó információkat, aktuális híreket folyamatosan megosztják weboldalunkon és facebook oldalunkon is, melyek elérhetősége.

  www.nhszszolnok.hu

  „NHSZ szolnok” Facebook oldalon

  Kérjük, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel csak halaszthatatlan ügyek miatt keressenek minket és szolgáltató partnereinket!

  Mindannyiunk, az Önök, hozzátartozóik, valamint munkatársaink biztonságának 

  növelése érdekében kérjük a felhívásunkban foglaltak szigorú és fegyelmezett betartását!

  KÖSZÖNJÜK

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Óvodai felvételi rend

  2020-04-02

  Tájékoztató a Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata fenntartásában működő óvodák felvételi rendjéről a 2020/2021-es nevelési évre.


   

  Egyszerűsítették a szolnoki diákok közétkeztetését

  2020-04-01

  A veszélyhelyzetben is biztosítja Szolnok önkormányzata a gyermekek étkeztetését. A rendszer finomhangolását a napokban végezték el a szakemberek, mivel több szülő is jelezte, hogy a lakóhelyéhez közeli iskolában venné át a meleg ételt, így nem kellene naponta átutaznia a városon a gyermeke másik városrészben lévő iskolájáig.

  Egyre több támogatás érkezik a szolnoki kórházakhoz

  2020-03-25

  Számos szép, felemelő példáját szolgáltatják a magyarok, s ezen belül a szolnokiak is a szolidaritásnak, annak az érzésnek, mely közösséget képes kovácsolni a legnagyobb bajban is. A koronavírus-járványban a kórházak alapítványaihoz igen komoly felajánlások érkeztek az elmúlt napokban Szalay Ferenc polgármester felhívására.

  Már kérhető az egyszeri települési lakásfenntartási támogatás

  2020-03-25

  Megjelent a rendelet, már kérhető a szolnoki polgármesteri hivataltól az egyszeri települési lakásfenntartási támogatás az önkormányzati bérlakásokban élők számára.

  Nem tart közgyűlést Szolnok város önkormányzata

  2020-03-24

  A koronavírus miatt elrendelt veszélyhelyzet ideje alatt nem tart közgyűlést Szolnok város önkormányzata. Ebben az időszakban a képviselők az elektronikus úton megkapott előterjesztésekről emailen mondhatják el véleményüket, tehetik fel kérdéseiket, s végül jelezhetik döntésüket. Mindezek alapján a polgármester meghozza a határozatokat, vagy adott esetben rendeletet alkot.