Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Átszervezik a Belvárosi Ügyfélközpont működését

 • Átszervezik a Belvárosi Ügyfélközpont működését
 • Átszervezik a Belvárosi Ügyfélközpont működését
 • 2020-03-15

  A koronavírus terjedésének megelőzése, megakadályozása érdekében Szolnokon az alábbi rendelkezéseket vezettük be a Belvárosi Ügyfélközpont működésében.

  A 2020. márciusban kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel a Polgármesteri Hivatal Belvárosi Ügyfélközpontja bezár.

  ·      A Polgármesteri Hivatal itt végzett feladatai körében ügyfeleket csak kivételesen indokolt esetben fogadunk, csak és kizárólag előzetes bejelentkezés alapján. Előzetes bejelentkezés tehető: ufi@ph.szolnok.hu elektronikus címen, vagy a 503-802 telefonszámon.

  ·      A Belvárosi Ügyfélközpontban működő MÁV árusítópont átszervezéséről a MÁV saját tájékoztatójában értesíti ügyfeleit.

  ·      A Belvárosi Ügyfélközpontban zajló NHSZ ügyfélkiszolgálás átszervezése körében Ügyfélszolgálatukon és Információs Pontjukon a telefonos és elektronikus úton történő ügyintézés válik elsődlegessé!

  Munkaidőben hívható telefonszámok: 

  + 36 56 503 569

  + 36 56 511 440

  + 36 56 511 430

  + 36 30 330 59 15

  Fax:

  + 36 56 343 198

   

  E-mail címek:

  ugyfelkozpont.szolnok@nhsz.hu

  hulladek.szolnok@nhsz.hu

  parkolas.szolnok@nhsz.hu

  info.szolnok@nhsz.hu

   

  Hulladékgyűjtő zsákokat (zöld, sárga, fehér) - szükség esetén - az alábbi helyeken tudnak vásárolni:

  -       Simon Ferenc utcai üzemanyag töltőállomás

  -       Verseghy úti Vár-Kert Áruház

  -       Vércse úti Golf Kft.

  -       dr. Sarkady László utcai Kultúrcikk és Otthon Szaküzlet 

  Az NHSZ működésére vonatkozó információkat, aktuális híreket folyamatosan megosztják weboldalunkon és facebook oldalunkon is, melyek elérhetősége.

  www.nhszszolnok.hu

  „NHSZ szolnok” Facebook oldalon

  Kérjük, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel csak halaszthatatlan ügyek miatt keressenek minket és szolgáltató partnereinket!

  Mindannyiunk, az Önök, hozzátartozóik, valamint munkatársaink biztonságának 

  növelése érdekében kérjük a felhívásunkban foglaltak szigorú és fegyelmezett betartását!

  KÖSZÖNJÜK

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Októberben nyit a MÁV Strand

  2020-07-09

  Eldőlt, hogy a szükséges hatósági eljárások végén mikor nyithat meg a nagyközönség előtt a MÁV Strand néven ismert, teljes egészében felújított és modernizált strandfürdő. A nyitásig hátralévő feladatokról Rózsa József, a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. igazgatója beszélt a sajtó képviselőinek.

  Dr. Tölgyes Anna és dr. Tolna Zsuzsanna kapta a dr. Kálmándi Mihály-díjat

  2020-07-02

  Szolnok közgyűlése 1994-ben alapított díjat a városban az egészségügy területén kimagaslómunkát végző szakemberek munkájának elismerésére. A díj a városunkban hosszú időn keresztül áldozatos gyógyító munkát végző, kivételes szociális érzékenységgel rendelkező orvosnak, dr. Kálmándi Mihálynak állít emléket. A díj emlékplakettjét Pataky Béla szobrász- és grafikusművész formázta.

  Felavatták dr. Elek István emléktábláját Szapáry úti lakóházánál

  2020-07-02

  Semmelweis nap alkalmából újabb jeles eseményt tartottak csütörtökön Szolnokon. Szapáry úti egykori lakóházánál dr. Elek István tudós, polihisztor, a megyeszékhely első tiszti főorvosának emléktábláját avatták fel.

  Nemzetközi versenyekre is alkalmas a felújított horgász versenypálya

  2020-07-02

  Szolnok a horgászvizek városa, a Tisza, a Zagyva, a tiszaligeti Csónakázó-tó, a holtágak és horgásztavak megannyi lehetőséget biztosítanak e szép sport vagy éppen hobbi gyakorlására. Az Alcsiszigeti Holt-Tisza horgász versenypályájának fejlesztésével a sportturizmus kapott újabb lendületet a városban.

  Életműdíjat kapott dr. Dósa Béla csecsemő- és gyermekgyógyász főorvos

  2020-06-29

  Semmelweis nap alkalmából immár hagyományosnak számító ünnepséget tartottak a Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézetben, ahol díjak, elismerések átadására is sor került. A rendezvényt dr. Bene Ildikó mb. főigazgató nyitotta meg.