Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Bepillantás a város bölcsődéinek életébe

 • Bepillantás a város bölcsődéinek életébe
 • Bepillantás a város bölcsődéinek életébe
 • 2021-02-15
  A város bölcsődéit keresi fel a következő napokban Györfi Mihály humán területért felelős alpolgármester.
   
  Kedden a Városmajor úti Csillagfürt bölcsi vezetője tájékoztatta őt az intézmény munkájáról, a megbeszélésen Péntek Ágnes, az EBIG (Egészségügyi és Bölcsődei Igazgatóság) vezetője is részt vett. Szó esett a bölcsődéket érintő tervezett fejlesztésekről, valamint arról is, hogy Szolnokon folyamatos a kisgyermek nevelők utánpótlása, mely egyrészt felnőttképzésben történik, másrészt sokan érkeznek a felsőoktatásból is.
   
  Szerdán három újabb bölcsődét keresett fel Györfi Mihály alpolgármester, ezúttal a Kolozsvári úti Hársfavirág, a Móra úti Tavirózsa és a Vércse úti intézmények mindennapjaiba nyert bepillantást.
  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Tornaterem épül az építészeti és faipari iskola udvarán

  2021-03-05

  Tornaterem épül a „633-as” középiskola udvarán, a szűk körben rendezett ünnepélyes alapkőletételen részt vett Hicsó György, a Szolnoki Szakképzési Centrum igazgatója, Rózsa József, a Szolnoki Sportcentrum vezetője, dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő és Szalay Ferenc polgármester.

  Kormányzati támogatást kap a Sportcentrum

  2021-03-01

  Százhuszonhárommillió forint támogatást kap a magyar kormánytól a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. a koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak enyhítésére - jelentette be dr. Deutsch Tamás, a Sportegyesületek Országos Szövetsége elnöke.

  Újjászületett az Aranyi úti bölcsőde

  2021-03-01

  Újra vidám gyermekzsivaj tölti be az Aranyi Sándor úti - mától a Borsószem nevet viselő - bölcsődét. Az energetikai és infrastrukturális fejlesztésen átesett intézményt még a beköltözés előtti utolsó napokban is csinosítgatták a gondozónénik és munkatársaik, hogy a lehető legszebb környezet fogadja hétfőn reggel a bölcsiseket.

  Vállalkozók figyelem, fontos határidő jár le holnap!

  2021-02-24

  Az iparűzési adót érintő ötven százalékos előlegkedvezmény igénybevételéhez egy nyilatkozatot kell elektronikusan beadni a NAV-on keresztül a székhely és telephely szerinti önkormányzati adóhatósághoz. HATÁRIDŐ: FEBRUÁR 25. CSÜTÖRTÖK!

  Közös ügyünk az állatvédelem! - kerekasztal beszélgetés Szolnokon

  2021-02-24

  Szolnok volt a 7. állomása annak a kerekasztal beszélgetésnek, amelyet Ovádi Péter miniszteri biztos kezdeményezett állatvédelem témában.