Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Családi majális a Tiszaligetben

 • Családi majális a Tiszaligetben
 • Családi majális a Tiszaligetben
 • 2019-04-24

  Május első napján idén is megrendezésre kerül a Családi Majális Szolnokon a Tiszaligetben. A nagy hagyományokkal bíró rendezvényt a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. szervezi és bonyolítja.

  A munka ünnepén színes programokkal várjuk a Tiszaligetbe látogatókat: koncertek, sztárfellépők, kifejezetten gyerekeknek szánt előadások, illetve vetélkedők és kézműves foglalkozások, légvárak, csúszdák, körhinták, céllövöldék és gasztronómiai ínyencségek. Közel 100 árus egyedi kézműves termékekkel, ellenállhatatlan finomságokkal készül.

  Vásári forgatag az egész család, baráti társaságok, munkahelyi közösségek számára. A rendezvény ingyenesen látogatható.

  A délelőtt folyamán a Magyar Honvédség Légierő Zenekara és Mazsorett felvonulása ébreszti a hangulatot. A kis színpadon 10:30-tól egész napos színpadi programok. 15:50-től Dalma Meseország gyermekműsora tekinthető meg. Ez követően 17:00 órától az Indian Joe Band szórakoztatja a közönséget. Kicsik és nagyok egyaránt megmérethetik magukat a vetélkedőkön.

  A nagyszínpadon 15:30-tól Animal Cannibals Máté Péter díjas csapata zenél.
  17:10-től Takács Nikolas 32x platina- és aranylemezes előadóművész lép fel.
  A rendezvény közel 10 000 látogatója kellemes hangulatban, gyönyörű környezetben töltheti ezt a napot.

  NAGYSZÍNPADI PROGRAM

  10:30 Magyar Honvédség Légierő Zenekar és Mazsorett felvonulás
  12:00 Jászsági Népi Zenekar
  13:45 Detty pop zenei műsor
  14:20 Szolnok Televízió Táncdal Versenyének Döntősei
  15:30 Animal Cannibals
  16:00 Szolnoki break és extreme sportegyesület Stayfresh csapata
  17:10 Takács Nikolas
  18:15 Smart Zenekar

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Korszerű üzleteket adott át a Coop Szolnokon

  2019-05-24

  Két új üzletet is átadott a napokbana  vásárlóközönségnek a Coop Szolnok Zrt. Fekete Tibor vezérigazgató Szalay Ferenc polgármesterrel tekintette meg a teljes egészében modernizált üzleteket.

  Szolnokra érkezett a Békefutás

  2019-05-23

  Fáklyával, zászlókkal érkeztek Szolnokra csütörtökön délelőtt a Békefutás résztvevői, az országokon átívelő program életre hívója Sri Chimnoy volt. A futókhoz a Szolnoki II. Rákóczi Ferenc Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, a Szegő Gábor Általános Iskola és a Tiszaparti Római Katolikus Általános Iskola és Gimnázium, valamint a Széchenyi Körúti Általános Iskola diákjai csatlakoztak.

  45 év Szolnok város szolgálatában

  2019-05-22

  Szolnok város köztiszteletben álló polgárának, dr. Koncz Józsefnek a könyvbemutatójára várták az érdeklődőket szerdán a Verseghy könyvtárban. A 45 év Szolnok szolgálatában című kiadvány egy kivételesen gazdag életút állomásait mutatja be. A könyvet Szalay Ferenc polgármester is méltatta.

  Adományoztak a helytörténeti könyv szerzői

  2019-05-22

  Kétszeresen is nemes szándék vezérelte a Történelmi séta a Holt-Tisza mentén című könyv megjelenését. Egyrészt a szerzők, Kovács Gyuláné dr. és Békési István fáradozásainak eredménye egy színvonalas, hiánypótló kiadvány lett, másrészt az értékesítésből befolyt összegből több intézménynek is adományoztak.

  Modernizálják a problémás szivattyút

  2019-05-22

  Személyes utasítására felgyorsította hálózat-modernizálási munkálatait a Víz- és Csatornamű Koncessziós Zrt. - jelentette be a sajtótájékoztatóján Szalay Ferenc polgármester. A hét elejéna Pozsonyi út végn lévő aluljáróban felgyülemlő esővíz miatt döntött így a város vezetője.