Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Családi majális a Tiszaligetben

 • Családi majális a Tiszaligetben
 • Családi majális a Tiszaligetben
 • 2019-04-24

  Május első napján idén is megrendezésre kerül a Családi Majális Szolnokon a Tiszaligetben. A nagy hagyományokkal bíró rendezvényt a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. szervezi és bonyolítja.

  A munka ünnepén színes programokkal várjuk a Tiszaligetbe látogatókat: koncertek, sztárfellépők, kifejezetten gyerekeknek szánt előadások, illetve vetélkedők és kézműves foglalkozások, légvárak, csúszdák, körhinták, céllövöldék és gasztronómiai ínyencségek. Közel 100 árus egyedi kézműves termékekkel, ellenállhatatlan finomságokkal készül.

  Vásári forgatag az egész család, baráti társaságok, munkahelyi közösségek számára. A rendezvény ingyenesen látogatható.

  A délelőtt folyamán a Magyar Honvédség Légierő Zenekara és Mazsorett felvonulása ébreszti a hangulatot. A kis színpadon 10:30-tól egész napos színpadi programok. 15:50-től Dalma Meseország gyermekműsora tekinthető meg. Ez követően 17:00 órától az Indian Joe Band szórakoztatja a közönséget. Kicsik és nagyok egyaránt megmérethetik magukat a vetélkedőkön.

  A nagyszínpadon 15:30-tól Animal Cannibals Máté Péter díjas csapata zenél.
  17:10-től Takács Nikolas 32x platina- és aranylemezes előadóművész lép fel.
  A rendezvény közel 10 000 látogatója kellemes hangulatban, gyönyörű környezetben töltheti ezt a napot.

  NAGYSZÍNPADI PROGRAM

  10:30 Magyar Honvédség Légierő Zenekar és Mazsorett felvonulás
  12:00 Jászsági Népi Zenekar
  13:45 Detty pop zenei műsor
  14:20 Szolnok Televízió Táncdal Versenyének Döntősei
  15:30 Animal Cannibals
  16:00 Szolnoki break és extreme sportegyesület Stayfresh csapata
  17:10 Takács Nikolas
  18:15 Smart Zenekar

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Roma ételek fesztiválja

  2019-08-17

  Külnleges ételek rotyogtak a borgácsokban a 15. roma ételek hagyományőrző versenyén. cigány káposztától a hagymafőzelékig és a kakaspörköltig megannyi roma ételt főztek a résztvevők.

  Rangos elismerést kapott Szalay Ferenc

  2019-08-17

  A Magyar Érdemrend Tisztikeresztje kitüntetést vehetett át az állami ünnep alkalmából Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere Kontrát Károlytól, a Belügyminisztérium államtitkárától. Városunk vezetője Szolnok város kulturális, sport és gazdasági életének fejlesztéséért végzett példaértékű és eredményes településvezetői munkájáért kapta a kitüntetést - áll az indoklásban.

  Idősbarát önkormányzat lett Szolnok

  2019-08-15

  A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat  ünnepi megemlékezést tartott ma délelőtt a Megyeháza dísztermében az augusztus 20-i állami ünnepséghez kapcsolódóan. Szolnok városa Idősbarát Önkormányzat címet kapott.

  Próbálják a vízi és légiparádét

  2019-08-13

  Magyar Honvédség 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Dandárja 2019. augusztus 15-16-án 17.40 és 19 óra között tartja a 2019. augusztus 20-ai katonai bemutató próbját.

  Hatvan férőhellyel bővül az idősotthon Szolnokon

  2019-08-08

  Új épületszárnnyal bővül hamarosan a Vízpart körúti idősotthon – jelentette be az építkezés sajtóbejárásán Szalay Ferenc polgármester. Az önkormányzat által korábban megvásárolt ingatlanon egy félkész építkezés befejezésének anyagi forrásait teremtette meg az önkormányzat, aminek köszönhetően hatvannal nő a férőhelyek száma.