Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Horgász VB Szolnokon

 • Horgász VB Szolnokon
 • Horgász VB Szolnokon
 • 2017-08-18

  Szolnokon, az Alcsi-Holt-Tisza MOL-bázistelep felé eső részén rendezik meg a női horgász világbajnokságot. A rendezvényről dr. Szűcs Lajos, a Magyar Országos Horgász Szövetség elnöke, valamint Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere tartott sajtótájékoztatót.

  A város vezetője elmondta: a horgászat különösen népszerű a városban, évről évre mintegy tízezer ember váltja ki az engedélyt a megyeszékhelyen. Ez is azt mutatja, hogy kiváló helyre került a világbajnokság, ami egyébként nem az első itt a holtág partján, harmadjára érkeznek ide a legjobb női horgászok.

  – Tizenhét ország 154 versenyzője, valamint kísérőik, segítőik érkeznek Szolnokra – mondta dr. Szűcs Lajos elnök. – Mivel hazánkban több mint négyszázezren horgásznak, bizony nemzetgazdasági jelentőségű az ágazat, az abban elköltött pénz fontos a költségvetésnek. Éppen ezért Szolnokkal is tervezünk egy stratégiai együttműködést, hogy a horgászturizmus fellendítését elősegíthessük.

  Az augusztus 26-27-i világbajnokság csapatvébé lesz, a négyfős női válogatott esélyesnek számít az érmes helyezéseket illetően. A látványnak sem utolsó versenyre érdemes családostól kilátogatni, hiszen helyi termékek vására is várja a közönséget. S ami fontos: ez nem csendes műfaj, itt lehet biztatni a versenyzőket!

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Orbán Viktor miniszterelnök avatta a Béres Gyógyszergyár új beruházását

  2017-09-21

  Külföldi tőke nélkül már nem működhet egyetlen modern ország sem, de alapvető érdek, hogy minél nagyobb számban létezzenek Magyarországon magyar tulajdonban levő nagyvállalatok - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön, a magyar tulajdonú Béres Gyógyszergyár Zrt. szolnoki gyára kapacitásbővítő beruházásának avatásán.

  Bringás reggeli Szolnokon az Autómentes Nap alkalmából

  2017-09-20

  Az Európai Mobilitási Hét részeként reggelivel várják pénteken a kerékpárral munkába, iskolába indulókat a Kossuth téren – hangzott el Fejér Andor alpolgármester szerdai sajtótájékoztatóján.

  Mesevilágba repít az ovisok kiállítása

  2017-09-19

  Színpompás, a gyermeki fantázia sokszínűségét bemutató kiállítás nyílt az Ars Sacra Fesztivál keretében a Szent Tamás Görögkatolikus Óvoda ovisainak munkáiból.

  Sportudvart avattak a Tiszapartiban

  2017-09-18

  Megújult sportudvar várta az alsós diákokat a Tiszaparti Római Katolikus Általános Iskolában év elején, melynek ünnepélyes átadását hétfőn délután tartották. A Szolnoki Sportcentrum pályázatainak köszönhetően az iskola csak egy azon intézmények sorában, ahol a kezdődő tanév valamilyen sporttal kapcsolatos újdonságot hozott.

  Csatlakoztunk!

  2017-09-15

  Három napig szépül, tisztul az ország, a TeSzedd! országos akcióhoz Szolnokról is sokan csatlakoztak. A szolnoki polgármesteri hivatal ezúttal - huszonkét fős - csapata hetedik alkalommal vesz részt a programon.