Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Márciusban újra T-City Internetakadémia

 • Márciusban újra T-City Internetakadémia
 • Márciusban újra T-City Internetakadémia
 • Márciusban újra T-City Internetakadémia
 • Márciusban újra T-City Internetakadémia
 • 2012-03-07

  Szolnok városa és a Magyar Telekom a T-City Szolnok program keretében kiemelt figyelmet fordít a lakosság infokommunikációs képzésére, oktatására. Az Internetakadémia három sikeres évet tudhat maga mögött, és idén a T-City csapat rendhagyó módon tavasszal indítja újra az előadássorozatot.
  Az 5 alkalmas előadássorozat hallgatói megtudhatják, hogyan takaríthatnak meg pénzt és időt az internet segítségével; hogyan tarthatnak kapcsolatot barátaikkal, rokonaikkal, hogyan gyűjthetnek információt, hogyan tölthetik el hasznosan szabadidejüket. Az előadások végén, a helyszínen biztosított számítógépeken a résztvevők tesztelhetik is újonnan szerzett tudásukat.

  Az első oktatásra 2012. március 8-án, 13-16 között kerül sor a Szandaszőlősi Általános Iskola, Művelődési Ház és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben (Gorkij u. 47., földszint 13.) A T-City Internetakadémián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A jelentkezéseket korlátozott számban – munkanapokon 8-16 óra között – az 56/424-610, 20-as mellék vagy 20/321-8472 telefonszámokon fogadják. További információ a www.t-city.hu weboldalon található.

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Újra Szépkorúak Akadémiája Szolnokon

  2021-09-17

  Az idősek körében igen népszerű programsorozat, a Szépkorúak Akadémiája idén is folytatódik.

  Ismét Bringás reggelizett Szolnok

  2021-09-17

  Az előző évekhez hasonlóan, Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata idén is megrendezte a nagysikerű Bringás reggelijét. 

  A hősök köztünk élnek

  2021-09-13

  Horváth Károly és Szabovik Tamás, két Szolnoki Hősök díjra jelölt kiváló szolnokival találkozott hétfőn Szalay Ferenc polgármester, akik ezen az alkalmon adta át elismeréseiket.

  Egy év kihagyás után újra gulyásünnep volt Szolnokon

  2021-09-12

  Bográcsok sokaságában készültek a különféle gulyásvariációk a zsúfolásig telt Tiszaligetben egy év kényszerű szünet után újra gulyásfesztivált rendeztek Szolnokon.

  Gulyásfesztivál huszonharmadjára is

  2021-09-08

  Szolnok tradicionális gasztronómiai fesztiválja a bográcsrengeteg mellett számos kulturális programmal is csalogatja a látogatókat.