Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Mérlegen a városmarketing

2018-10-29

Szolnok városa az elmúlt évek során jelentős beruházásokat hajtott végre.Úgy véljük azonban, hogy a sikeres fejlesztések önmagukban még nem eredményezik az egységes arculat kialakítását. Többek között ennek érdekében 2016-ban elkészült a megyeszékhely Városmarketing és Turisztikai Stratégiája, melyben foglaltak jelentős része megvalósult az eltelt időszakban.  A stratégia felülvizsgálata szükségszerűvé vált, melyhez a lakosság visszacsatolása elengedhetetlenül szükséges, hiszen a városmarketingben nemcsak az önkormányzat, a gazdasági élet, de az itt élők véleménye is benne foglaltatik. 

Kérjük, segítse munkánkat az alábbi párperces kérdőív kitöltésével!

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/1014181788/

Köszönjük!

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

A bécsi Collegium Hungaricum - Pannónia Club tagjai ismerkedtek Szolnokkal

2019-06-27

A bécsi Collegium Hungaricum - Pannónia Club tagjai Magyarország iránt érdeklődő osztrákok, illetve hosszabb-rövidebb ideje ott élő magyarok.

Ezek a munkálatok várhatók a 4-es főút szolnoki elkerülő szakaszán

2019-06-26

A 4. számú Budapest - Debrecen - Záhony elsőrendű főút Szolnok elkerülő szakaszának burkolat-és hídfelújítási munkálatai (II. ütem) 2019. július 1-7. között (27. hét) az alábbiak szerint folytatódnak.

Új vérvételi helyeket alakítottak ki a Hetényi kórházban

2019-06-26

Mostantól új helyen, a hét emeletes épület földszintjén veszik le a vért a páciensektől a Hetényi Géza Kórházban. A CT és MR korábbi területén kialakított helyiségeket szerdán adta át dr. Bene Ildikó megbízott főigazgató és Szalay Ferenc polgármester.

Új út építésének előkészületei zajlanak a Tallinn városrészben

2019-06-26

Szolnok önkormányzata 2 milliárd 640 millió forint összegű uniós támogatás nyert, mely segítségével megvalósulhat Szolnokon a dr. Sebestény Gyula körút fejlesztése – mintegy 1.900 m hosszban - a 3225 jelű Besenyszögi útig. A projekt részeként 2018 második félévében már megújult a Kaposvári Gyula Zagyva-híd.

Klímákat ajándékozott Szolnok önkormányzata a Hetényi kórháznak

2019-06-24

A kánikula idején különösen nagy teher a kórházi tartózkodás a betegek számára. A Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet legmodernebb épületének korszerű, hűtést és fűtést egyaránt szabályozó rendszere ugyan megfelelő körülményeket biztosít, illetve a központi műtő, az intenzív osztály és a kardiológiai őrző is klimatizált, ám az intézet többi részén egyelőre még nem működnek klímaberendezések.