Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Tájékoztatás az ügyfélfogadásra vonatkozó szabályokról

 • Tájékoztatás az ügyfélfogadásra vonatkozó szabályokról
 • Tájékoztatás az ügyfélfogadásra vonatkozó szabályokról
 • 2020-11-12

  A koronavírus fertőzés terjedésének megelőzésével kapcsolatos intézkedések meghatározásáról, Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala működési rendjét érintően kiadott utasítás* alapján kérjük Tisztelt Ügyfeleinket az ügyfélfogadási rendre vonatkozóan az alábbi szabályok betartására:

  A munkavállalók, az ügyfelek és családtagjaik elsődleges biztonsága és védelme érdekében csak elkerülhetetlen esetben javasoljuk a személyesen történő hivatali ügyintézést. Fentiek érdekében a telefonos, illetve elektronikus (e-mail útján történő) ügyintézést javasoljuk, illetve a személyes ügyintézést csak előzetes időpontfoglalással lehet igénybe venni.

  A Polgármesteri Hivatal valamennyi szervezeti egységénél az ügyintézők 2020. november 16. napjától kizárólag időponttal rendelkező ügyfeleket fogadhatnak ügyfélfogadási időben.

  Az időpontfoglaláson alapuló személyes ügyfélfogadás ideje visszavonásig:

  Hétfő: 13-16

  Szerda: 9-11; 13-15

  Péntek: 9-12 (az Építéshatósági Osztály kivételével)

  Az ügyfélfogadást bonyolító ügyintézők az időpontok kiadásánál kötelesek figyelni arra, hogy az ügyfélfogadások közötti szünetekben jusson idő az ügyfélforgalmat lebonyolító helyiségek alapos kiszellőztetésére, fertőtlenítésére.

  Aszemélyesen történő hivatali ügyintézésszabályai:

  Kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy

  • megjelenésükkor mellőzzék a kísérőket, akiknek jelenlétére nincs szükség ügyük intézésekor,
  • maszkot viselve lépjenek be a hivatal épületébe, melyet teljes hivatali tartózkodásuk alatt viseljenek,
  • belépéskor és távozáskor használják a kézfertőtlenítőket,
  • a testhőmérséklet mérés során legyenek partnereink.  Azon ügyfél vagy partner, aki a testhőmérséklet mérést elutasítja, vagy akinél a testhőmérséklet mérés alapján 37,5 fok feletti hőemelkedés, vagy lázas állapot feltételezhető, a Polgármesteri Hivatal épületeiben nem tartózkodhat, haladéktalanul köteles távozni, amelyre a portaszolgálaton dolgozó munkatárs szólítja fel,
  • amennyiben az ügyintézés során a várakozás elkerülhetetlen, úgy azt ne zárt helyen - a hivatal épületében–, hanem a szabad levegőn tegyék,
  • zárt térben, egy légtérben egyszerre maximum 5 ügyfél várakozhat, a várakozás alatt szíveskedjenek figyelemmel lenni a személyek közötti legalább 2 m-es távolság megtartására.

  A Házasságkötő teremben házasságkötésnél a 484/2020. (XI. 10.) Kormányrendelet 6. (5) bekezdésében meghatározottak jelenléte megengedett, nevezetesen:

  A házasságkötésnél kizárólag

  a) a szertartás vezetője, illetve az anyakönyvezető,

  b) a házasulók,

  c) a házasulók tanúi,

  d) a házasulók szülei, nagyszülei,

  e) a házasulók testvérei és

  f ) a házasulók gyermekei lehetnek jelen.

  Ügyfeleink általános, központi tájékoztatása a Kossuth tér l., valamint a Kossuth tér 9. sz. alatti épületek előtt elhelyezett tájékoztató táblákon, valamint Szolnok város honlapján való hirdetéssel történik.

  Köszönjük Tisztelt Ügyfeleink együttműködését! Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

  Szalay Ferenc                                                            dr. Sebestyén Ildikó

  Szolnok Megyei Jogú Város Polgármestere                    Szolnok Megyei Jogú Város Jegyzője

   

  *: Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata Polgármestere és Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata Jegyzője 16/2020. (XI.10.) utasítása a koronavírus terjedésének megelőzésével kapcsolatos intézkedések meghozatásáról Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala működési rendjét érintően

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Emelkedett a települési gyógyszertámogatás jövedelemhatára Szolnokon

  2021-05-05

  A pandémia miatt nehezebb évet zárt az ország, a járvány elhúzódása pedig számos család életét megnehezítette. Az önkormányzat települési gyógyszertámogatással kapcsolatos döntése azonban sokuknak jelenthet segítséget. A részletekről Györfi Mihály alpolgármester tartott sajtótájékoztatót szerdán.

  Garanciális javításokat végeznek a Dr. Kaposvári Gyula Zagyva-hídon

  2021-05-05

  Május 6-án csütörtökön garanciális javításokat végeznek a Várkonyi tér melletti Dr. Kaposvári Gyula Zagyva-hídon.

  Ezen a héten is lesz szúnyoglárvairtás Szolnokon

  2021-05-04

  A gyorsan melegedő időjárás kedvez a szúnyoglárbák fejlődésének, ezért a város önkormányzata újra légi bioógiai lárvairtást végeztet.

  Habara István r. törzsőrmester kapta a Szolnok rendőre elismerést

  2021-05-03

  A rendőrség napja alkalmából idén is egy Police órát kapott Szolnok önkormányzatától egy kiváló munkát végző rendőr.

  Plusz kormányzati támogatást kapott Szolnok a Véső út és térsége fejlesztéséhez

  2021-05-03

  Mintegy 727 millió forint plusz kormányzati támogatást kapott Szolnok város önkormányzata a Véső út és térsége fejlesztéséhez - jelentette be Kállai Mária fideszes országgyűlési képviselő hétfőn Szolnokon.