Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

A Mester úton folyamatosan zajlanak a munkák

 • A Mester úton folyamatosan zajlanak a munkák
 • A Mester úton folyamatosan zajlanak a munkák
 •  
  A Mester úton folyamatosan zajlanak a munkák
  TOP-6.1.5-15-SL1-2016-00001
   
  Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata 2.640.000.000,- Ft összegű európai uniós forrásból valósítja meg Szolnokon a Dr. Sebestény út fejlesztését 1900 m hosszban a 3225 jelű Besenyszögi útig.
   
  A munkák a Zagyva-híd felújításával kezdődtek, a híd új utat és járdát kapott. A csapadék gerinc és a hozzá tartozó víznyelők kiépítése után a Mester úti körforgalom város felőli oldalának felújítása is befejeződött. 
   
  A Mester út és Rendőrség közötti szakaszon az útpálya szegélye és az aszfalt első rétege elkészült.
  A Mester út és a Bimbó út között pedig már épül a kerékpárút, melynek a szegélye látható és az első réteg aszfaltjának több, mint a fele is készen van.
   
  Épül a Városmajor úti és Mester úti körforgalom, ezzel párhuzamosan járdaépítés folyik. 
   
  A projekt a város ezen térségében jelentős területfejlesztéseket valósít meg. A felújított útszakasz a közlekedés minden területén jelentős fejlesztést eredményez a jelenleg elmaradottabb, kedvezőtlenebb infrastruktúrájú térség számára a munkaerő mobilitás javítása érdekében.
   
  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Szolnok is a kultúrát ünnepelte

  2022-01-22

  Az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ színháztermében tartotta kultúra napi ünnepségét Szolnok város önkormányzata. Ez a nap hagyományosan a megyeszékhely elismeréseinek átadásának az ideje is egyben.

  Napelemparkot és autókat kapott az Ökumenikus Segélyszervezet szolnoki központja

  2022-01-17

  Személygépkocsikat és napelemeket kapott három cégtől az Ökumenikus Segélyszervezet. A Mol napelemparkkal, a Mercarius Flottakezelő és a Pappas Auto személygépkocsikkal támogatja az Ökumenikus Segélyszervezetet.

  Lakossági tájékoztató

  2022-01-13

  Tájékoztató Szolnok, kanyarodó sávos csomópontok építése és jelzőlámpás forgalomirányítás bevezetése a Hetényi Géza Megyei Kórház-Rendelőintézet országos közúti kapcsolatának javítása érdekében.

  A Don-kanyarban elesett honvédek előtt hajtottunk fejet

  2022-01-12

  Kedden az egész ország a nemzet hetvenkilenc évvel ezelőtti tragédiájára emlékezik. A doni katasztrófában több mint százezer magyar katona veszett oda, így történelmünk legnagyobb veszteségekkel járó ütközete volt. A doni áttörés emléknapja alkalmából megemlékezést és koszorúzást szerveztek Szolnokon, a Tiszai hajósok terén.

  Protokoll és diplomácia címmel nyílt kiállítás a Damjanich múzeumban

  2022-01-11

  A protokoll sokkal több egyszerű vendégszeretetnél: más népek kultúrájának, szokásainak, hagyományainak ismerete áll mögötte - közölte a honvédelmi miniszter a szolnoki Damjanich János Múzeumban, a Protokoll és diplomácia című vándorkiállítás ünnepélyes hétfői megnyitóján.