Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

A Mester úton folyamatosan zajlanak a munkák

 • A Mester úton folyamatosan zajlanak a munkák
 • A Mester úton folyamatosan zajlanak a munkák
 • 2020-05-18
  A Mester úton folyamatosan zajlanak a munkák
  TOP-6.1.5-15-SL1-2016-00001
   
  Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata 2.640.000.000,- Ft összegű európai uniós forrásból valósítja meg Szolnokon a Dr. Sebestény út fejlesztését 1900 m hosszban a 3225 jelű Besenyszögi útig.
   
  A munkák a Zagyva-híd felújításával kezdődtek, a híd új utat és járdát kapott. A csapadék gerinc és a hozzá tartozó víznyelők kiépítése után a Mester úti körforgalom város felőli oldalának felújítása is befejeződött. 
   
  A Mester út és Rendőrség közötti szakaszon az útpálya szegélye és az aszfalt első rétege elkészült.
  A Mester út és a Bimbó út között pedig már épül a kerékpárút, melynek a szegélye látható és az első réteg aszfaltjának több, mint a fele is készen van.
   
  Épül a Városmajor úti és Mester úti körforgalom, ezzel párhuzamosan járdaépítés folyik. 
   
  A projekt a város ezen térségében jelentős területfejlesztéseket valósít meg. A felújított útszakasz a közlekedés minden területén jelentős fejlesztést eredményez a jelenleg elmaradottabb, kedvezőtlenebb infrastruktúrájú térség számára a munkaerő mobilitás javítása érdekében.
   
  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  Ünnepi ülésen adták át a megye legrangosabb elismeréseit

  2020-08-14

  A megyeháza dísztermében tartották pénteken délután a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat ünnepi megemlékezését, ahol átadták a Jász-Nagykun Szolnok Megyéért Díjat, valamint a megyei önkormányzat szakmai kitüntető díjait, illetve címeit.

  Hamarosan elkészül Szolnok 2035-ig szóló kulturális koncepciója

  2020-08-11

  Szolnok város 2020-2035 időtávra szóló kulturális koncepciójának első közösségi tervező, helyzetelemző műhelyét tartották kedden az Agórában, melyet a közeljövőben még kettő követ. A harmadik alkalmon már a következő két évre szóló cselekvési terv kidolgozása is megtörténik.

  Megnyitja kapuit a szabadstrand

  2020-08-07

  A szabadstrand tavalyi népszerűségét idén is szeretné megismételni, ehhez a Magyar Turisztikai Ügynökségtől 100 millió forintos támogatást kapott az önkormányzat, így az augusztus 8-i nyitásra új játszótér, kibővített infrastruktúra és további fejlesztések is várják a látogatókat.

  Tartós élelmiszeradomány a Szolnok Segít programnak

  2020-08-06
  Szolnok önkormányzatának tartós élelmiszer adománya indult újra útnak, hogy a szolnoki nehéz helyzetben élő családokon segítsen.

   

  Elmaradnak a város augusztusi szeptemberi nagyrendezvényei

  2020-08-05

  Sok szempontból más volt a nyár, mint az eddigiek, a pandémia teljesen újraírta a terveket. S bár az élet különböző területein tapasztalt változások és megszorítások olykor kellemetlennek tűnnek, mégis indokoltak, hiszen ezzel vehetjük elejét a vírus további terjedésének. Az intézkedések Szolnok város nagy rendezvényeit is érintik.