Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Móra úti rendelő újjáépítése

Móra úti rendelő újjáépítése

TOP-6.6.1-15-SL1-2016-00001

A közgyűlés döntött a pályázatok benyújtásáról

Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése 2016. március  09-i ülésén tárgyalta és 52/2016. (III.9.) számú közgyűlési határozatával döntött a TOP 6. prioritása keretében megvalósítandó, első ütemben tervezett pályázatok előkészítéséről és benyújtásáról, továbbá a szükséges előkészítési források biztosításáról.

A határozatban Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése jóváhagyta, hogy a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében a „Móra úti rendelő újjáépítése” munkacímű pályázat benyújtásra kerüljön. 

Támogatási szerződés aláírása

A Nemzetgazdasági Minisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretén belül TOP-6.6.1-15  „Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése” tárgyú felhívást tett közzé, melyre Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata TOP-6.6.1-15-SL-20016-00001 azonosító számon regisztrált, 2016. június 29. napon befogadott támogatási kérelmet nyújtott be.

A Nemzetgazdasági Minisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága2016. év szeptember hó 19. napon kelt támogatási döntés szerint 210.000.000,- Ftösszegű támogatásra érdemesnek ítélte 100%-os támogatási intenzitás mellett, melyről szóló Támogatási Szerződést 2016. október 3-án írt alá.

A projekt keretében fejlesztésre kerül 2 db alapellátási funkció: a házi gyermekorvosi ellátás és a védőnői szolgálat. A kötelező alapellátási szolgáltatásokon túl egészségfejlesztési feladatok ellátására, preventív szolgáltatásoknak és egészségfejlesztő programoknak helyt adó multifunkcionális helyiség kialakítása is része a projektnek. Az infrastrukturális beavatkozásokat eszközbeszerzés egészíti ki.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2017.10.31. 

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app