Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

2018. április 8. - Országgyűlési választás jegyzőkönyvei

2018-04-12

A Helyi Választási Iroda az alábbiak szerint tájékoztatja az érdeklődő állampolgárokat a 2018. április 8-i országgyűlési választás során Szolnok városban működő 70 szavazókör egyéni választókerületi, valamint listás szavazóköri jegyzőkönyveiben foglaltakról:

 

JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK megye 01. számú egyéni választókerület egyéni jegyzőkönyv Jegyzőkönyvek
JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK megye 01. számú egyéni választókerület listás jegyzőkönyv Jegyzőkönyvek
JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK megye 01. számú egyéni választókerület egyéni jegyzőkönyv Szolnok 030. számú szavazókör Jegyzőkönyv
JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK megye 01. számú egyéni választókerület listás jegyzőkönyv Szolnok 030. számú szavazókör Jegyzőkönyv
JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK megye 01. számú egyéni választókerület jegyzőkönyv az egyéni választókerület választási eredményéről Jegyzőkönyv

 

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

Forgalmi változások keddtől Szolnokon!

2018-07-13

Mint arról korábban többször hírt adtunk, július 16-tól a Várkonyi tér melletti Dr. Kaposvári Gyula Zagyva-híd felújítása új szakaszához érkezik, s a kivitelező teljes útzár mellett folytatja a híd rekonstrukcióját. A lezárással kapcsolatosan a következő forgalmi változások lépnek életbe Szolnokon és a bevezető utaknál:

Hivatalosan is átadták a felújított útszakaszt

2018-07-05

A nettó 193 millió forintos beruházással a 32-es Szolnokra bejöv szakaszán 44 esztendős burkolatot cseréltek ki, s vált az út egyenletessé és biztonságosabbá. Megerősítették az útpadkát, felújítottk a buszmegállókat is.

Múzeumok Éjszakája nyereményjáték

2018-07-05

Óriási érdeklődés kísérte a Múzeumok Éjszakája szolnoki programjait, több ezren voltak kíváncsiak a 23 helyszín eseményeire. Az előzetesen meghirdetett nyereményjátékban csaknem 650 látogató vett részt. A mai sorsoláson a felajánlott ajándékcsomagokat a következő sorszámokkal rendelkezők nyerték:

Idén nyáron is jut meleg étel a rászorulóknak

2018-07-04

Nem maradnak meleg étel nélkül idén nyáron sem a rászoruló családok gyermekei – mondta a Szent Tamás Görögkatolikus Általános Iskolában tartott sajtótájékoztatóján Szalay Ferenc polgármester. A város vezetője hozzátette: az állami támogatást a megyeszékhely kiegészíti, hogy minden olyan hátrányos helyzetű gyermeknek jusson meleg ebéd, akinek szülei kérik azt.

Egészségügyi díjakat adott a megyeszékhely

2018-07-02

A kivételes  szociális érzékenységgel rendelkező orvosnak, dr. Kálmándi Mihálynak állít emléket a megyeszékhely önkormányzata minden esztendőben a Semmelweis-napon. Az orvosról elnevezett díjakat Fejér Andor, a megyeszékhely alpolgármestere adta át.