Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Szolnok Megyei Jogú Város Intézményszolgálata: Szülői tájékoztató 2020.05.25-től óvodai étkezés

2020-05-21

 

Tisztelt Szülők!

 

 

Az óvodák és bölcsődék újranyitásáról, valamint a nyári táborok megszervezéséről szóló 215/2020. (V. 20.) Kormányrendelet alapján 2020. május 25-től Szolnok Városi Óvodák a veszélyhelyzet előtti szokásos rendben működnek. Ennek megfelelően 2020. május 25-től a gyermekétkeztetés is a korábban megszokott szokásos rendben zajlik:

  • az óvodákban tartózkodó gyermekek számára a veszélyhelyzet előtt, a nevelési évre vonatkozóan utoljára leadott étkezést igénylő nyilatkozatnak megfelelően biztosítjuk az étkezést. Amennyiben a korábban leadott nyilatkozattól eltérően kéri gyermeke étkezését, vagy időközben az adatokban változás történt, új nyilatkozat kitöltése szükséges. A szükséges nyomtatványokat elektronikusan is elérhetővé tesszük. Kérjük, hogy a kitöltött nyilatkozatot 2 példányban postai úton az Intézményszolgálat székhelyére juttassák el,vagy az Intézményszolgálat székhelyén (5000 Szolnok, Kossuth tér 1.), a portán kihelyezett dobozba adják le. Ha a kitöltéshez segítségre van szükségük, keressék az Intézményszolgálat központját az 56/510-280 telefonszámon, ahol személyes egyeztetést is tudnak kezdeményezni.
  • A napi egyszeri meleg étkezés elhordási lehetősége az óvodások esetében megszűnik.
  • Újra megszervezzük a térítés díjszedést az óvodákban. Az óvodai térítési díjszedés során készpénzes fizetésre van lehetőség.
  • 2020. június 2-től az Intézményszolgálat székhelyén található pénztárban is van lehetőség a térítési díjak fizetésérekészpénzzel és bankkártyával egyaránt.
  • Amennyiben korábban a készpénzes fizetési módot választották, de a jövőben a biztonságosabb átutalással vagy csoportos beszedési meghagyással kívánják teljesíteni a térítési díjat, kérjük, hogy a korábbi nyilatkozatukat ennek megfelelően módosítsák, új nyomtatványt töltsenek ki, és a fent leírtak szerint két példányban juttassák el az Intézményszolgálat székhelyére.  
  • Amennyiben a nyilatkozat munkanapon 12:00-ig beérkezik az Intézményszolgálathoz, már a következő munkanapon a nyilatkozatban megadottak szerint biztosítjuk az étkezést. Amennyiben a nyilatkozat nem érkezik meg 12:00-ig, akkor a beérkezés napját követő 2. munkanaptól tudjuk biztosítani a nyilatkozatban foglaltak szerint az étkezést.

 

                 Megértésüket köszönjük!

Bencsik Zsolt                

igazgató                    

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

Elkészült a Tisza park

2020-05-29

Befejeződött a Tisza park felújítása, így a Tisza-hídtól a Tiszavirág gyaloghídig egy gyönyörű parkrendszer csábítja sétára a szolnokiakat és az ide látogatókat. Mindegyik parknak saját karaktere van – Angol park, Rózsakert, Verseghy park, Tisza park -, a gyaloghídnál pedig a Nívó-díjas Tiszai hajósok terén pihenhetünk meg.

Emlékezzünk az ejtőernyős sportolóra, a katonára, a barátra, az apára

2020-05-29

A Magyar Néphadsereg ejtőernyőse Hüse Károly százados (pm. őrnagy) - 38 éves korában - 1978. május 26.-án Szolnokon, a 6263. ejtőernyős ugrása végrehajtása során életét vesztette. A Magyar Néphadsereg hősi halottjának tekintette, és posztumusz őrnaggyá léptették elő.

Vállalkozók véleményét kérik!

2020-05-28

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata felkérte a Szinapszis Piackutatót egy olyan felmérés készítésére, amelynek segítségével pontosabb képet kaphatunk a vírushelyzet által okozott gazdasági hatásokról Szolnokon.

Szolnokon ülésezett a Sportiskolák Országos Szövetsége

2020-05-27

A már több mint 70 köznevelési és 10 egyesületi típusú sportiskolát tömörítő Sportiskolák Országos Szövetsége (SIOSZ) Szolnokon tartotta elnökségi ülését szerdán, a Holt-Tiszai Vízi Sporttelepen. A szövetség elnöke, Rózsa József, aki egyúttal a Szolnoki Sportcentrum vezetője is.

Vadhús felajánlással ismerték el a szolnoki kórházak munkáját

2020-05-22

Két szolnoki kórház dolgozói kaptak több mint 400 adag őzhúst pénteken, az értékes felajánlás az Agrárminisztérium tájegységi fővadászainak kezdeményezésére és szervezésében kerülhetett az egészségügyi intézményekbe.