Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Szolnok Megyei Jogú Város Intézményszolgálata: Szülői tájékoztató 2020.05.25-től óvodai étkezés

2020-05-21

 

Tisztelt Szülők!

 

 

Az óvodák és bölcsődék újranyitásáról, valamint a nyári táborok megszervezéséről szóló 215/2020. (V. 20.) Kormányrendelet alapján 2020. május 25-től Szolnok Városi Óvodák a veszélyhelyzet előtti szokásos rendben működnek. Ennek megfelelően 2020. május 25-től a gyermekétkeztetés is a korábban megszokott szokásos rendben zajlik:

  • az óvodákban tartózkodó gyermekek számára a veszélyhelyzet előtt, a nevelési évre vonatkozóan utoljára leadott étkezést igénylő nyilatkozatnak megfelelően biztosítjuk az étkezést. Amennyiben a korábban leadott nyilatkozattól eltérően kéri gyermeke étkezését, vagy időközben az adatokban változás történt, új nyilatkozat kitöltése szükséges. A szükséges nyomtatványokat elektronikusan is elérhetővé tesszük. Kérjük, hogy a kitöltött nyilatkozatot 2 példányban postai úton az Intézményszolgálat székhelyére juttassák el,vagy az Intézményszolgálat székhelyén (5000 Szolnok, Kossuth tér 1.), a portán kihelyezett dobozba adják le. Ha a kitöltéshez segítségre van szükségük, keressék az Intézményszolgálat központját az 56/510-280 telefonszámon, ahol személyes egyeztetést is tudnak kezdeményezni.
  • A napi egyszeri meleg étkezés elhordási lehetősége az óvodások esetében megszűnik.
  • Újra megszervezzük a térítés díjszedést az óvodákban. Az óvodai térítési díjszedés során készpénzes fizetésre van lehetőség.
  • 2020. június 2-től az Intézményszolgálat székhelyén található pénztárban is van lehetőség a térítési díjak fizetésérekészpénzzel és bankkártyával egyaránt.
  • Amennyiben korábban a készpénzes fizetési módot választották, de a jövőben a biztonságosabb átutalással vagy csoportos beszedési meghagyással kívánják teljesíteni a térítési díjat, kérjük, hogy a korábbi nyilatkozatukat ennek megfelelően módosítsák, új nyomtatványt töltsenek ki, és a fent leírtak szerint két példányban juttassák el az Intézményszolgálat székhelyére.  
  • Amennyiben a nyilatkozat munkanapon 12:00-ig beérkezik az Intézményszolgálathoz, már a következő munkanapon a nyilatkozatban megadottak szerint biztosítjuk az étkezést. Amennyiben a nyilatkozat nem érkezik meg 12:00-ig, akkor a beérkezés napját követő 2. munkanaptól tudjuk biztosítani a nyilatkozatban foglaltak szerint az étkezést.

 

                 Megértésüket köszönjük!

Bencsik Zsolt                

igazgató                    

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

Csúcstechnológia a szolnoki vasúti gépgyártásban!

2020-12-01

A mai nappal a magyar vasútgyártás is csatlakozik az IPAR 4.0 fejlesztési irányhoz. A MÁV-START szolnoki Járműjavítójában a magyar IC+ vasúti kocsik gyártási folyamataihoz kapcsolódóan egy kognitív (öntanuló) gyártási rendszer kifejlesztését és a hozzá kapcsolódó vasút-technológiai Oktatási és Kutatási Akadémiát hoznak létre.

Megjelent a pályázat - Szolnok adócsökkentéssel támogatja a vállalkozókat

2020-12-01

Az önkormányzat a 2020/21-es évre vonatkozóan az országban elsőként - és eddig egyedülálló módon - olyan támogatási rendszert vezet be, mellyel a koronavírus-járvány által leginkább sújtott vállalkozásokat segíti: a turizmus- és idegenforgalmi bevételektől eleső szállodákat, hoteleket, panziókat, fogadókat, szállókat, vendégházakat, éttermeket, vendéglőket. Ehhez 2020-ban 6 millió forint, 2021-ben pedig 10 millió forint keretösszeg áll rendelkezésre, és pályázat benyújtásával van lehetőség a támogatás elnyerésére.

Adóemelés helyett adót csökkent Szolnok

2020-12-01

A közösségi közlekedést térítésmentesen használhatják a Szolnok és a kistérség fenntartásában működő szociális intézményekben, illetve azok telephelyein dolgozók, akik szolnoki lakóhellyel rendelkeznek. Adóemelés helyett adócsökkentésben gondolkodik a város. Ezekről is szó volt Szalay Ferenc polgármester legutóbbi közösségi oldalon történt videós bejelentkezésében.

Téli síkosságmentesítés Szolnokon

2020-11-27

A közelgő téli időjárásra való tekintettel az alábbiakra kívánjuk felhívni a lakosság figyelmét.

Társasházak Tűzbiztonsága Napok

2020-11-19

A társasházak tűzbiztonsága érdekében a katasztrófavédelmi kirendeltségek a társasházak üzemeltetői számára a Társasházak Tűzbiztonsága Napok tájékoztató keretében az idei év novemberében is biztosítanak "személyre szabott” egyeztetési lehetőséget, azonban a pandémiás helyzetre tekintettel fokozott óvintézkedések betartásával.