Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Tájékoztató nyári napközis táborról

2021-06-15

TÁJÉKOZTATÓ NYÁRI NAPKÖZIS TÁBORRÓL


Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata 2021. június 21-től 2021. augusztus 27-ig a Tiszaligeti Turisztikai Központban, naponta 8.00 órától – 16.00 óráig nyári napközis tábort szervez.

  • A napköziben az iskola 1-7. osztályt befejezett tanulóinak tudjuk biztosítani a részvételét, tehát a 8. osztályt elvégzett tanulókat már nem tudjuk fogadni.
  • A Szolnoki Gyermek és Ifjúsági Közalapítvány minden hónap végén a tényleges létszám alapján számláz a Szolnoki Intézményszolgálat felé. A térítési díj (ebéd és uzsonna) befizetése ez alapján csekkel vagy átutalással történik, amelyről a tábor első napján kell nyilatkozni.
  • A Csendtábor (2021. július 12-16. és 2021. augusztus 02 - 06.) időtartama alatt a nyári napközis tábor helyszíne – a korábbi évek hagyományainak megfelelően - a Liget Úti EGYMI (Szolnok, Liget út 10.).
  • A gyerekek – az oktatási intézmények előzetes igényfelmérésén túl - a nyár folyamán is bekapcsolódhatnak a nyári napközibe. Ebben az esetben az igényeket a tárgyhét előtti pénteki napig jelezni kell az 56/424-705-ös telefonszámon. Azokat a gyermekeket, akiket nem jelentettek le a megadott határidőig, nem áll módunkban fogadni a napköziben.
  • A gyermekek esetleges ételallergiáját legkésőbb a tábor igénybevétele előtt három nappal kérjük írásban, orvosi igazolással együtt jelezi a Tiszaligeti Turisztikai Központban (5000 Szolnok-Tiszaliget, Pf. 178. vagy a turisztikaikozpont@t-online.hu email címen).
  • Amennyiben az előzetesen jelzett időszakban a nyári napközit mégsem kívánják igénybe venni, úgy az étkezést az 56/424-705 telefonszámon lehet lemondani.
  • Abban az esetben, ha a tanulónak a korábbi évekről a nyári napközi időszakáról befizetési hátraléka van, nem veheti igénybe a szolgáltatást, amíg a szülő/gondviselő ezt nem rendezi Szolnok Megyei Jogú Város Intézményszolgálata felé.
  • Amennyiben a tanuló jelentkezik a nyári napközibe, abban az időszakban Szolnok város más helyszínén térítésmentes gyermekétkeztetést nem vehet igénybe.
  • A napköziben a szülők által kitöltött egészségügyi és adatvédelmi nyilatkozattal kell megjelenni, melyek letölthetőek a város honlapjáról, illetve az oktatási intézményektől is kérhetőek.
  • A nyári napközi megközelítéséhez külön, kibővített útvonalon közlekedő buszjáratot nem biztosítunk. A tábori nevelők a buszpályaudvaron 7.15-7.30 óra között, a vasútállomáson 7.15-7.30 óra között, a Széchenyi városrészben az orvosi rendelőnél 7.00-7.15 óra között, illetve Szandaszőlősön a Lengyel Antal téri autóbuszmegállóban 7.00-7.20 óra között várják reggel a gyerekeket, így a helyi járatos buszokon felügyelettel utaznak a diákok. A bérletet/menetjegyet mindenkinek egyénileg kell megváltania.

A Tiszaligeti Turisztikai Központ árnyas fái alatt szeretettel várjuk a gyermekeket!


Bővebb információ: Oktatási, Kulturális és Sport Osztályon Tóta Tímea kulturális koordinátornál,
Telefon: +36 56 503 416; e-mail: totatimea@ph.szolnok.hu

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

Elkezdődött a Bacsó Nándor út felújítása

2021-09-23

Az infrastruktúra fejlesztési és rekonstrukciós program részeként teljes hosszában megújul a Bacsó Nándor út.

Elkészült Szolnok kulturális koncepciója

2021-09-23

A CLLD SzolnOK Helyi Akciócsoport „Egy OK.-kal több SzolnOK.! – Közösségi tervezés alapú kulturális és közösségi célú helyi fejlesztések Szolnokon” című projekt keretében szervezett kétnapos konferenciát, melynek célja Szolnok kulturális koncepciójának bemutatása, illetve a CLLD program helyi közösségfejlesztésben elért eredményeinek megismertetése.

Szolnokot is elvarázsolta az Európai Mobilitási Hét

2021-09-20

Vasárnap a Tiszaligetben rendezték meg a „Fenntartható közlekedés, a biztonság és egészség jegyében” programot, melyen rengeteg érdeklődő vett részt, többnyire azért, hogy kipróbálhassa a környezettudatos járművek sokaságát.

Átadták a megyei Prima-díjakat

2021-09-18

Az idei már a 17. alkalom, hogy a megye vállalkozói jóvoltából a művészet, a kultúra, a tudomány, a sport vagy a sajtó területéről – egy alapítvány segítségével – kiváló embereket díjaztak.

Újra Szépkorúak Akadémiája Szolnokon

2021-09-17

Az idősek körében igen népszerű programsorozat, a Szépkorúak Akadémiája idén is folytatódik.