Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Városházi KulTÚRA - Időutazás a városházán

Program kezdete:
2021-08-11 16:00
Program vége:
2021-08-11 17:00
Helyszín:
Városháza díszterme
Szervező:
Program típusa:
rendezvény

Szolnok város komoly energiákat fordít a megyeszékhely értékeinek megismertetésére, ezért „Városházi KulTÚRA” címmel a városházát bemutató programot szervez 2021. augusztus 11-én 16:00-kor. A résztvevők az 1 órás program alkalmával megismerhetik többek közt az épület történetét, bepillantást nyerhetnek azon helyiségekbe, melyek a mindennapokban a látogatók előtt zárva vannak, betekinthetnek a polgármesteri, alpolgármesteri irodákba, megismerhetik a Dísztermet, a házasságkötő termet, végig sétálhatnak a folyosókon, mindezt Szalay Ferenc polgármester idegenvezetésével.

A program maximális létszáma 25 fő. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet 2021. augusztus 4-ig várunk a marketing@ph.szolnok.hue-mail címen.

Ismerje meg Szolnok egyik legismertebb épületének, az 1884-ben épült, régmúltra visszatekintő városházának történetét, melynek falai sok-sok érdekességet rejtenek!

További programok