Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Vízre Szolnok!

Program kezdete:
2022-07-23 09:00
Program vége:
2022-07-23 16:00
Helyszín:
Holt -Tiszai Vízisport Telep
Szervező:
Program típusa:
család

Júliusban kerül megrendezésre a „VÍZRE, SZOLNOK!” sportnap a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. szervezésében. Az egész napos program mentora és ötletgazdája Ligeti József, a városrész önkormányzati képviselője. A Tisza és a Holt-Tisza megannyi vízisport terepe, mely karnyújtásnyira van a szolnoki lakosoktól. Sportolási lehetőségek bemutatására, az evezős sportok megismerésére invitálják az érdeklődőket, a családi sportnap keretében kipróbálhatják többek között a kajakozás, a SUP-ozás és a sárkányhajózás nyújtotta élvezeteket.

A rendezvény helyszíne a Holt-Tiszai Vízisport Központ, ide várják az érdeklődőket 2022. július 23-án szombaton 9.00-16.00 között a Holt-Tiszai Vízisportközpont, 500 m - Céltorony közötti vízfelületen.

Programok:

- evezés indián kenuval
- evezés kajak-kenuval
- evezés sárkányhajóval
- evezés SUP-pal (Stand Up Paddle - a szörfözés egy válfajáról van szó, amiben egy hagyományosnál hosszabb és szélesebb deszkán állva evezővel hajtjuk magunkat előre)
- szárazföldi evezős ergométer kipróbálása
- tengeri evezős hajó kipróbálása

Az érdeklődők biztonságos körülmények között motorcsónakos kíséret és orvosi felügyelet mellett használhatják a sporteszközöket. Mentőmellény használata kötelező. Javasolt a vízicipő használata (nem papucs!). Egésznapos büfé, zene, hangosítás biztosított. Forróság esetén párakapuk kerülnek kihelyezésre. Öltözőhasználatot biztosít a szervező. A programban való részvétel feltétele egy egyéni felelősségvállaló nyilatkozat kitöltése. A rendezvény nyitott és díjmentes.

További programok