Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

48/2011. (XII.20.) számú önkormányzati rendelet

 

az építményadóról

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

III. Pizzasprint Félmaraton és Élményfutás

2022-05-13

A Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. – a Szolnok TV közreműködésével – idén harmadszor rendezi meg a Pizza Sprint Félmaraton és Élményfutás hosszútávfutó rendezvényt. 3 év kihagyás után – az előző 2019-ben került megrendezésre – újra a futóké lesz Szolnok belvárosa! 

Régóta várt beruházás indul: kerékpárút épül a Tószegi úton

2022-05-13

Tovább bővül Szolnok kerékpárút hálózata, immár a Hetényi Géza kórház is elérhető lesz kétkeréken. A kivitelezési már elkezdődött, a munkálatok várhatóan ősz végére fejeződnek be.

Szolnok városa is bemutatkozott Kecskeméten

2022-05-09

Gazdag programkavalkád és számos újdonság várta a vendégeket  május 6-8. között Kecskeméten, a XV. Helyi Termék Ünnep – Hungarikum Fesztivál – Citera Ünnepen, melyen Szolnok városa külön standdal is bemutatkozott.

Szeretem Szolnokot! - kreatív pályázat

2022-05-04

Mutasd meg Szolnok szépségeit! Életkortól és lakóhelytől függetlenül várjuk a pályamunkákat, ezúttal két kategóriában.

Visszahívták tisztségéből a városüzemeltetésért felelős alpolgármestert

2022-04-28

Soros áprilisi ülésén visszahívta Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése Miskolczi László alpolgármestert tisztségéből.