Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Simon Ferenc úti bölcsőde fejlesztése kapacitásbővítéssel

TOP-6.2.1-15.SL1-2016-00001

A közgyűlés döntött a pályázatok benyújtásáról

Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése 2016. március  09-i ülésén tárgyalta és 52/2016. (III.9.) számú közgyűlési határozatával döntött a TOP 6. prioritása keretében megvalósítandó, első ütemben tervezett pályázatok előkészítéséről és benyújtásáról, továbbá a szükséges előkészítési források biztosításáról.

A határozatban Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése jóváhagyta, hogy a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében a „Simon Ferenc úti bölcsőde fejlesztése kapacitásbővítéssel” munkacímű pályázat benyújtásra kerüljön.

Támogatási szerződés aláírása

A Nemzetgazdasági Minisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatóságaa Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretén belül TOP-6.2.1-15„Családbarát, munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztése” tárgyú felhívást tett közzé, melyre Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata TOP-6.2.1-15-SL1-2016-00001 azonosító számon regisztrált, 2016. május 17. napon befogadott támogatási kérelmet nyújtott be.

A Nemzetgazdasági Minisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága2016. augusztus 12. napon kelt támogatási döntés szerint 210.000.000,- Ftösszegű támogatásra érdemesnek ítélte 100%-os támogatási intenzitás mellett, melyről szóló Támogatási Szerződést 2016. szeptember 14-én írt alá.

A projekt konkrét célja a Simon Ferenc úti bölcsőde kapacitásbővítése és szolgáltatásainak minőségi fejlesztése, melyet két teljes értékű, új, 14-14 férőhelyes csoportszoba kialakításával és a meglévő épület felújításával kívánunk elérni. A projekt keretében a meglévő főzőkonyha fejlesztése is megtörténik. Az infrastrukturális beavatkozásokat eszközbeszerzés egészíti ki.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2017. 07. 31.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app