Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Temető úti rendelő újjáépítése

TOP-6.6.1-16-SL1-2017-00003

A „Temető úti rendelő újjáépítése” című pályázat keretén belül 250 millió forint európai uniós támogatásból fejlesztésre kerül 4 db alapellátási funkció: a házi gyermekorvosi ellátás, a védőnői szolgálat, a fogorvosi ellátás, valamint az iskolai-ifjúsági egészségügyi ellátás (iskolafogászat). A projekt hozzájárul a jó minőségű közszolgáltatásokhoz való hozzáférés javításához, az egészségügyi alapellátó-rendszer eredményességének és hatékonyságának fokozásához. A fejlesztés eredményeként javulnak a védőnők és orvosok munkafeltételei, a várandós nők, gyerekek és fiatalkorúak szempontjából az egészségügyi ellátáshoz való hozzáférés lehetősége. Az energetikailag megújuló, korszerűbb épület élhetőbb környezetet is teremt, mely javítja a városrészhez történő kötődést.

Előzmények:

Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése 2017. november 30-i ülésén 300/2017 (XI.30.) számú közgyűlési határozatával döntött a „Temető úti rendelő újjáépítése”című pályázat benyújtásáról.

A Közgyűlési döntésnek megfelelően, Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata 2017. december 29-én pályázatot nyújtott be a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretén belül a TOP-6.6.1-16 „Temető úti rendelő újjáépítése” tárgyú felhívásra.

A Nemzetgazdasági Minisztérium Regionális Fejlesztési Operatív Programok Irányító Hatósága atámogatási kérelmet TOP-6.6.1-16-SL1-2017-00003 azonosítószámmal, 2018. szeptember 6-i támogatói döntésében 250 000 000 Ft összegű, 100%-os támogatási intenzitású támogatásra érdemesnek ítélte.

A Támogatási Szerződés 2018. október 4-én aláírásra került.

A projekt várható befejezése: 2020. június 30.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app