Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

A Katona József utcai ...

2020-11-09

Fejlesztésekkel javul a katona józsef utcai szegregátum helyzete

A Széchenyi 2020 program keretében Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata a Katona József utcai szegregátum humán szolgáltatások fejlesztésére 100 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült. Szolnok város esélyegyenlőségi politikájában évek óta szerepel a város szegregált területein élők lakókörülményeinek fejlesztése. A város 2010. után több olyan sikeres szociális célú városrehabilitációs fejlesztést valósított meg, amely a város szegregátumaiban élőket célozta.

2020-11-09

A Katona József utcai szegregátum infrastrukturális fejlesztése. A Katona József utcai szegregátum komplex humán fejlesztése

A Széchenyi 2020 program keretében Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata a Katona József utcai szegregátum infrastrukturális fejlesztésének megvalósítására 180 millió forint, valamint a hozzá kapcsolódó humán szolgáltatások fejlesztésére további 100 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült. Szolnok város esélyegyenlőségi politikájában évek óta szerepel a városban található szegregátumokban élők lakókörülményeinek fejlesztése. A város 2010 után több olyan sikeres szociális célú városrehabilitációs fejlesztést valósított meg, amely a város szegregátumaiban élőket célozta.

2020-11-09

A Katona József utcai szegregátum komplex humán fejlesztése

Az infrastrukturális beruházás kiegészítéseként kapcsolódik a TOP-6.9.1-16-SL1-2017-00001 azonosítószámon regisztrált 2018. április 25-i napon 100 millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesített „A Katona József utcai szegregátum komplex humán fejlesztése” című projekthez.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app