Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Diákpolgármester 2023.

PONTOZÁS

A diákpolgármester-választás hivatalosan kiadott feladatait zsűri pontozza. A végleges eredmény két részből tevődik össze: a zsűri pontszámaiból (50%) és a választók szavazataiból (50%) áll.

A harmadik, zsűrizett feladat keretében a diákpolgármester-jelöltek 2023. október 18-án (szerdán) a Hild téren Kampányrendezvényt tartottak. A háromtagú zsűri egyenként maximum 10 pontot adhatott a jelölteknek, így a maximális 30 pontból

 • Szöllősi Kata – 30 pontot,
 • Suki Ottó Kristóf – 26 pontot,
 • Tóka Nimród – 24 pontot kapott.
A második, zsűrizett feladat keretében a diákpolgármester-jelöltek 2023. október 16-án (hétfőn) a Szolnoki Városi Televízióban bemutatkozási lehetőséget kapnak. A háromtagú zsűri egyenként maximum 10 pontot adhatott a jelölteknek, így a maximális 30 pontból
 
 • Szöllősi Kata – 26 pontot,
 • Suki Ottó Kristóf – 23 pontot,
 • Tóka Nimród – 22 pontot kapott.

Az első feladatot - sajtótájékoztató - lepontozta a zsűri, a maximális 30 pontból a jelöltek az alábbi pontszámokat kapták:

 • Szöllősi Kata - 21 pont
 • Suki Ottó Kristóf - 24 pont
 • Tóka Nimród - 19 pont

A zsűri tagjai:

 • Öhlbaum Emese - Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Koordinációs és Marketing Igazgatóságának igazgatója
 • Oláh Csenge - az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ ifjúságsegítő munkatársa
 • Tapasztó Ildikó - Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Kulturális, Ifjúsági, Köznevelési és Sport Osztályának osztályvezetője

 

POLGÁRMESTERI KÖSZÖNTŐ

Kedves Fiatalok!

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata mindig nagy hangsúlyt fektet arra, hogy Szolnok a fiatalok számára is élhető, szerethető város legyen. A városvezetés elengedhetetlennek tartja, hogy megismerje a véleményeteket, kikérje a tanácsaitokat a Benneteket is érintő kérdésekben, és olyan döntéseket hozzon, amelyek a ti érdekeiteket is szolgálják.

2023 októberében immár 7. alkalommal indítunk el egy nagyszabású programot, melynek lényege, hogy szót kapjatok és hangot adjatok a diákság ötleteinek, felvetéseinek. Nagy érdeklődéssel várjuk, hogy milyen kampányokkal álltok elő, milyen javaslatokat fogalmaztok meg a város fejlődése érdekében.

A program során változatos és izgalmas feladatokkal teli kampány után diákpolgármestert fogtok választani, majd a diákközgyűlésen megvitathatjátok a nézeteiteket, közös döntést hozhattok a szolnoki középiskolásokat érintő kérdésekben is.

Várjuk kreatív ötleteiteket az októberi kampányidőszak során. 

Munkátokhoz sok sikert, kitartást kívánok!

Szalay Ferenc

Szolnok Megyei Jogú Város Polgármestere

A letölthető dokumentumok a logó alatt találhatóak.

Letölthető anyagok:

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app