Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Tájékoztatók

 

MVM OTSZ Zrt. szolnoki ügyfélszolgálati irodája új helyre költözik

Tájékoztatjuk, hogy az MVM OTSZ Zrt. szolnoki ügyfélszolgálati irodája 2024. március 25. napjától új helyre költözik.

 

Földhivatali tájékoztató

A földeken fennálló osztatlan közös tulajdon felszámolásáról és a földnek minősülő
ingatlanok jogosultjai adatainak ingatlan-nyilvántartási rendezéséről szóló 2020. évi LXXI. törvény (a továbbiakban: Foktftv.) alapján az ingatlan-nyilvántartási adatbázis ellenőrzése során megállapításra került, hogy az ingatlan-nyilvántartásban tulajdonosként bejegyzett Matta András beazonosítatlan személy.
 

Földhivatali tájékoztató

A földeken fennálló osztatlan közös tulajdon felszámolásáról és a földnek minősülő
ingatlanok jogosultjai adatainak ingatlan-nyilvántartási rendezéséről szóló 2020. évi LXXI. törvény (a továbbiakban: Foktftv.) alapján az ingatlan-nyilvántartási adatbázis ellenőrzése során megállapításra került, hogy az ingatlan-nyilvántartásban tulajdonosként bejegyzett Kóródi László beazonosítatlan személy.
 

Szolnok közigazgatási területén az ivóvíz szolgáltató adatai és elérhetőségei

Az emberi fogyasztásra szánt víz minőségéről szóló, 2020. december 16-i (EU) 2020/2184 európai parlamenti és tanácsi irányelvnek való megfelelés keretében az ivóvíz minőségi követelményeiről és az ellenőrzés rendjéről szóló 201/2001. (X.25.) Korm.rendelet hatályon kívül helyezésével egyidőben megjelent az 5/2023. (I.12.) Korm. rendelet, mely alapján a fogyasztók az ivóvízszolgáltatással  kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken tájékozódhatnak.
2017-12-27

Számlaszámok

2017-09-01

Indul a PIAAC felmérés Magyarországon

2017. szeptember 1-jén indul a PIAAC (Programme for the International Assessment of Adult Competencies – Nemzetközi Felnőtt Képesség- és Kompetenciamérési Program) felmérés Magyarországon, amelynek keretében 6000 felnőtt magyarországi lakos készség- és kompetenciaszintjét mérik fel a kérdezőbiztosok a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából az elkövetkező 8 hónap alatt.

2015-08-27

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság a CIVIL KAVALKÁDON

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság szolnoki referensének ügyfélfogadása a CIVIL KAVALKÁDON

2014-11-04

Kecskeméti székhelyű cég végzi a kéményseprő-ipari közszolgáltatást Jász-Nagykun-Szolnok megyében

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a kecskeméti Filantrop Környezetvédelmi és Fűtéstechnikai Nonprofit Kft-t jelölte ki a kéményseprő-ipari szolgáltatások átmeneti ellátására  a megye településein.

2008-03-07 13:32:00

Szollak tájékoztató

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app