Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Tájékoztatók

 

Földhivatali tájékoztató

A földeken fennálló osztatlan közös tulajdon felszámolásáról és a földnek minősülő
ingatlanok jogosultjai adatainak ingatlan-nyilvántartási rendezéséről szóló 2020. évi LXXI. törvény (a továbbiakban: Foktftv.) alapján az ingatlan-nyilvántartási adatbázis ellenőrzése során megállapításra került, hogy az ingatlan-nyilvántartásban tulajdonosként bejegyzett Matta András beazonosítatlan személy.
 

Földhivatali tájékoztató

A földeken fennálló osztatlan közös tulajdon felszámolásáról és a földnek minősülő
ingatlanok jogosultjai adatainak ingatlan-nyilvántartási rendezéséről szóló 2020. évi LXXI. törvény (a továbbiakban: Foktftv.) alapján az ingatlan-nyilvántartási adatbázis ellenőrzése során megállapításra került, hogy az ingatlan-nyilvántartásban tulajdonosként bejegyzett Kóródi László beazonosítatlan személy.
 

Szolnok közigazgatási területén az ivóvíz szolgáltató adatai és elérhetőségei

Az emberi fogyasztásra szánt víz minőségéről szóló, 2020. december 16-i (EU) 2020/2184 európai parlamenti és tanácsi irányelvnek való megfelelés keretében az ivóvíz minőségi követelményeiről és az ellenőrzés rendjéről szóló 201/2001. (X.25.) Korm.rendelet hatályon kívül helyezésével egyidőben megjelent az 5/2023. (I.12.) Korm. rendelet, mely alapján a fogyasztók az ivóvízszolgáltatással  kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken tájékozódhatnak.
2017-12-27

Számlaszámok

2017-09-01

Indul a PIAAC felmérés Magyarországon

2017. szeptember 1-jén indul a PIAAC (Programme for the International Assessment of Adult Competencies – Nemzetközi Felnőtt Képesség- és Kompetenciamérési Program) felmérés Magyarországon, amelynek keretében 6000 felnőtt magyarországi lakos készség- és kompetenciaszintjét mérik fel a kérdezőbiztosok a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából az elkövetkező 8 hónap alatt.

2015-08-27

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság a CIVIL KAVALKÁDON

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság szolnoki referensének ügyfélfogadása a CIVIL KAVALKÁDON

2014-11-04

Kecskeméti székhelyű cég végzi a kéményseprő-ipari közszolgáltatást Jász-Nagykun-Szolnok megyében

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a kecskeméti Filantrop Környezetvédelmi és Fűtéstechnikai Nonprofit Kft-t jelölte ki a kéményseprő-ipari szolgáltatások átmeneti ellátására  a megye településein.

2008-03-07 13:32:00

Szollak tájékoztató

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app