Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

GIMA Szolnok Ipari Logisztikai Park

A GIMA Szolnok Ipari Logisztikai Park, mely 2006-óta jogosult a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium által odaítélt "Ipari Park" cím viselésére Szolnok nyugati határán a Nagy Sándor József utca és Újszászi út mentén elhelyezkedő cégek, és fejlesztési területek integrálásával jött létre.


Területe jelenleg 86 ha, melyből a 40ha fejlesztési terület, kiválóan alkalmas versenyképes ipari és kereskedelmi vállalkozások letelepedésére. A fejlesztési feladatokat a GIMA Szolnok Ipari Park Kft. látja el, mely 100%-ban magántulajdonú vállalkozás.

www.szolnokiiparipark.hu

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app