Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Városfejlesztési stratégiai tervek

2024-04-29

Fenntartható Városfejlesztési Stratégia és TOP Plusz Városfejlesztési Programterv 2021-2027

Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése 2023. decemberi ülésén fogadta el a „Fenntartható Városfejlesztési Stratégia 2021-2027 Szolnok Megyei Jogú Város és térsége” (FVS), valamint a „Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata és térsége TOP Plusz Városfejlesztési Programterv 2021-2027” (TVP) című dokumentumok átdolgozott változatait. Az FVS tartalmazza Szolnok és
térsége több évre vonatkozó stratégiai fejlesztési elképzeléseit, a TVP pedig a TOP Plusz program keretében benyújtandó pályázati projekteket támogatási témakörönként. A TVP dokumentum módosítására évente kétszer van lehetőség.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app