Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Városfejlesztési stratégiai tervek

2022-10-06

Fenntartható Városfejlesztési Stratégia 2021-2027

Jelen dokumentum Szolnok város és térsége Fenntartható Városfejlesztési Stratégiája, amely az Irányító Hatóság által kidolgozott módszertani kézikönyv útmutatásai szerint került kidolgozásra. A módszertani kézikönyv az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2021/1060 Rendelete, az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2021/1058 Rendelete, az Európai Zöld Megállapodás, a Lipcsei Charta, a Városi Partnerségek, illetve a Bizottság által kiadott Fenntartható Városfejlesztési Stratégiák Kézikönyve figyelembevételével készült el.
2022-02-21

Szolnok MJV és térsége Fenntartható Városfejlesztési Stratégia

Lakossági tájékoztató. Ez a dokumentum lesz az alapja a város és térsége Európai Uniós támogatásból (TOP Plusz program) megvalósuló fejlesztéseinek 2021-2027 között, emellett a városban és térségében megvalósuló valamennyi jövőbeni fejlesztés tervezési keretéül is szolgál.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app