Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Egészségügyi ellátás

Szolnok Megyei Jogú Város egészségügyi alapellátása

A háziorvosi, házi gyermekorvosi, védőnői, valamint az iskola-egészségügyi ellátás mindenki számára ingyenes.
A fogászati ellátás térítési díjait a mindenkori hatályos Szabályzat tartalmazza.

Szolnok Megyei Jogú Város lakosságát 18 házi gyermekorvosi, 28 felnőtt háziorvosi és 14 vegyes típusú fogorvosi szolgálat látja el.

A területi ellátási kötelezettség alapján végzett egészségügyi alapellátási körzetek meghatározását a 18/2002. (VII.9.)sz. önkormányzati rendelet tartalmazza.

 

 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet és Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata együttműködésének eredményeként városunkban két külső vérvételi pont került kialakításra, ahol a felnőtt lakosságnak papír alapú vagy e-beutalóval, a lakóhelyhez legközelebb eső helyszínen van lehetősége vérvételre.

 

Mintavételi lehetőség helyszíne, időpontja:

-       Széchenyi krt. 129. szám alatti orvosi rendelő I. emeletén:

hétfőn és szerdán 7:00 órától 9:00 óráig

-       Munkácsy Mihály út 26. szám alatti orvosi rendelő felnőtt háziorvosi épületrészének kezelőjében:

kedden és csütörtökön 7:00 órától 9:00 óráig

 

A betegfogadás kizárólag időpontra történő előjegyzés alapján történik. Időpont valamennyi mintavételi helyre a +36-21-383-3768 telefonszámon kérhető hétköznapokon 7:00 és 15:30 óra között!

 

 

Letölthető anyagok:

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app