Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Hírek

2017-05-17

Nyaralók, hétvégi házak és hobbitelkek biztosnága! Otthon is biztonságban

A családi házak udvara megtelik élettel, előkerülnek a kerti szerszámok, a fűnyírók, motoros fűrészek, elkezdődnek a házak felújítási munkálatai. Ebben az időszakban is kiemelt figyelmet kell fordítani értékeik védelmére, hiszen a szemfüles tolvajok kihasználhatják az óvatlanságot, percnyi figyelmetlenséget és máris megtörténhet a baj.

2015-08-27

Magáncsődvédelem

Szeptember 1-jén lép hatályba a természetes személyek adósságrendezéséről szóló jogszabály. A közigazgatás felkészítése mellett fontos az is, hogy az állampolgárok megfelelő tájékoztatást kapjanak a családi csődvédelem lehetőségéről, a belépés feltételeiről.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app