Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Szolnok Térségi Hulladékgazdálkodási Társulás

2022-03-09

ELINDULT A Hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztése

NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság, sajtóközlemény      

2022-03-04

Hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztése Szolnok város és térsége területén, különös tekintettel az elkülönített hulladékgyűjtési, szállítási és előkezelő rendszerre

Hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztése Szolnok város és térsége területén, különös tekintettel az elkülönített hulladékgyűjtési, szállítási és előkezelő rendszerre. A projektet Szolnok Térségi Hulladékgazdálkodási Társulás és az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (2023.01.01. napjától Építési és Közlekedési Minisztérium) konzorciuma valósítja meg.
 
KEHOP-3.2.1-15-2017-00028

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app