Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Szépkorúak akadémiája

A Kelet-Magyarországi Szépkorúak Akadémiája 2015-ben indult a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar Gerontológiai Tanszékének és a Debreceni Akadémiai Bizottság Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Albizottsága Gerontológiai Munkabizottságának kezdeményezésére.

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata az idősek társadalmi integrációja érdekében 2016-ban csatlakozott a programhoz, mely során neves előadóktól színvonalas előadásokat hallhatnak az érdeklődők többek között egészségügyi, szociális, környezetvédelmi, mentálhigiénés témában.

RENDEZVÉNYEK

 

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app