Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Szolnok Ifjúsági Koncepciója 2024-2034

Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlése megalakulása óta számos olyan döntést hozott, amely közvetlen vagy közvetett formában az ifjúságot érinti. Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata legutóbbi középtávú ifjúsági koncepcióját a Szolnok Megyei Jogú Város Ifjúsági Koncepciójának és Cselekvési Tervének elfogadásáról szóló 89/2014. (IV.24.) sz. közgyűlési határozattal fogadta el. A koncepció hat év távlatában fogalmazta meg azokat a feladatokat, amelyeket az önkormányzat el kívánt végezni és melynek számos része megvalósult. Mivel az önkormányzat a megkezdett ifjúsági munkát folytatni és bővíteni kívánja, indokolt volt a jelen helyzetet alaposan elemző, abból kiindulva kézzelfogható célokat és feladatokat megfogalmazó új ifjúsági koncepció kidolgozása, mely a korosztályt érintő tennivalókat egységes elvek alapján rendszerezve, 10 éves időtartamra foglalja össze.

Szolnok új ifjúsági koncepciójának tervezetét 2024 januárjában a Szolnoki Ifjúsági Kollégium tagjai, - azaz az ifjúsággal foglalkozó szolnoki szervezetek - megismerték, és lehetőségük volt véleményt formálni, így kijelenthető, hogy kellő megalapozottsággal és a szükséges társadalmi konszenzussal készült el városunk új ifjúsági koncepciója.

Letölthető anyagok:

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app