Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.
 • Szolnoki Ipari Park

  Szolnok Megyei Jogú Város fejlődésében fontos szerepe van egy korszerű, logisztikai háttérbázissal rendelkező ipari parknak, mely kiválóan alkalmas versenyképes ipari és kereskedelmi vállalkozások letelepedéséhez. Az önkormányzati tulajdonú Szolnoki Ipari Park Kft. – amely 2000. márciusa óta jogosult a Gazdasági és Kereskedelmi Minisztérium által „odaítélt” Ipari park cím viselésére - azzal a céllal jött létre 1999-ben, hogy a Szolnok déli részén található zöldmezős területet alkalmassá tegye ipari park létrehozására, a betelepülő vállalkozásoknak infrastruktúrával ellátott ingatlanokat és magas színvonalú szolgáltatásokat biztosítson, új munkahelyeket teremtsen, ezáltal pedig a város az észak-alföldi régió gazdasági központjává váljon. Szolnok euró-régiós, logisztikai központi pozíciójára alapozva, nagyvállalatok európai központjának és/vagy új vállalatainak betelepítése.

  A Szolnoki Ipari Park céljai:

  • Szolnok euró-régiós, logisztikai központi pozíciójára alapozva, nagyvállalatok európai központjának és/vagy új vállalatainak betelepítése.
  • Dinamikus, multinacionális hazai és külföldi cégek beszállítóinak is alkalmas kis-középvállalkozások számára telephelyek szolgáltatása.
  • A Szolnok környéki településeken megszűnt munkahelyek pótlásában jelentős szerepvállalás új, fejlett színvonalú ipari - kereskedelmi - szolgáltató munkahelyek teremtésével.
  • A Szolnoki Ipari Park Kft. üzemeltetésében lévő Ipari Park és Logisztikai Szolgáltató Központ közti aktív kapcsolat szinergikus hatása további befektetéseket ösztönözhet a településen, mely által a munkahelyek száma növekedhet.

  Társaság neve
  SZOLNOKI IPARI PARK ÉS LOGISZTIKAI SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT Szolgáltató, üzemeltető és fejlesztő Korlátolt Felelősségű Társaság

  Rövidített cégneve
  Szolnoki Ipari Park Kft.

  Székhelye
  5000, Szolnok, Jókai út 3.

  Ipari Park elhelyezkedése
  Szolnok déli ipartelep, Piroskai út

  Képviseletre jogosult
  Andrási Imre ügyvezető

  Elérhetőségek:
  Cím: H 5000 Szolnok, Jókai utca.3.
  Tel: +36 (56) 420-797; +36 (56) 510-438
  Fax: +36 (56) 340-286
  Email: info@ipariparkszolnok.hu
  Web: www.ipariparkszolnok.hu
  GPS koordináták: N 47° 08.505' E 20° 08.269'

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app