Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.
 • Sanmenxia

  Sanmenxia (Kína)

  Sanmenxia 2.13 millió lakosú város Henan tartomány nyugati részén, a Sárga folyó partján. Sanmenxia az egyedüli város, ahol hattyúk élnek a Sárga folyó partján. Keletre tőle Luoyang, délre a Funio-hegy , nyugatra pedig Xian, az ősi város található. Sanmenxia gazdasági és kulturális központja a területnek.   Három provincia határterülete Henan, Saanxi, és Shaanxi provinciák határterületének központja.

  Sanmenxia és környéke gyönyörű vidék, ahol tökéletes összhangban van az ősi és a modern kultúra,  számos történelmi és kulturális látnivalójával jelentős a turisztikai vonzereje. A „Sárga Folyó Túra” nevű turista útvonal, egyike az ország 14 Országos Turisztikai Hivatal által rangsorolt útvonalának. A Sárga Folyó Turisztika Fesztivál az egyik legrangosabb rendezvénye a városnak és a megyének.

  www.smx.gov.cn

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app