Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Lakhatás

Lakhatás

Önkormányzati bérlakás

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzataa Szolnok Hazavár Program második pillérének keretében lehetőséget biztosít a szolnoki kötődésű (általános iskolai, vagy középfokú tanulmányait Szolnokon végezte)fiatalok lakhatásának megoldására az önkormányzati tulajdonban lévő lakások bérletéről és elidegenítéséről szóló 12/2023.(V.26.) önkormányzati rendelet szabályai szerint.

Bővebb tájékoztatót a lap alján, a letölthető dokumentumok között találsz.

Szolnok Hazavár Programban résztvevők lakásvásárlás célú támogatáshoz jutásának feltételei

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzataa Szolnok Hazavár Program második pillérének keretében a szolnoki kötődésű (általános iskolai, vagy középfokú tanulmányait Szolnokon végezte)fiatalok lakáshoz jutásának támogatását az első lakáshoz jutó fiatalok helyi támogatásáról szóló 30/2017. (XI.6.) önkormányzati rendeletében szabályozza.

Bővebb tájékoztatót a lap alján, a letölthető dokumentumok között találsz.

A lakhatással kapcsolatban érdeklődj az alábbi elérhetőségen:

 

Nagyné Deli Erika

Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala
Humán Igazgatóság
Szociális Támogatások Osztálya
5000 Szolnok, Kossuth tér 1.
Telefonszám: 56/503-584
E-mail cím: nagynede@ph.szolnok.hu

 

Letölthető anyagok:

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app