Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Köszöntő

Kedves Látogató!

KöszöntőNagyon sok szeretettel üdvözlöm Önt Szolnokon, a Tisza Fővárosában. Ezeréves városunk a Tisza és a Zagyva ölelésében található, az Alföld szívében.

Városunk, mindannyiunk legnagyobb büszkeségére, komoly előrelépést ért el az élet legtöbb területén. Gazdaságunk dinamikusan fejlődik, évről évre egyre több embernek adva munkát és megélhetést. Új terek, parkok, játszóterek épültek, intézményeket tudunk modernizálni, s elkészült városunk legújabb jelképe, Európa egyik leghosszabb gyaloghídja.

Legújabb büszkeségünk az Európa-szerte egyedülálló RepTár, mely a hazai katonai repülés történetét mutatja be repülők, helikopterek, s egyéb különleges eszközök, interaktív technikai újdonságok segítségével. A turizmust hamarosan új fürdő, valamint az egykori vár területének felújítása segíti.

Épülő-szépülő városunk szépségeit örömmel mutatjuk meg mindenkinek, aki hozzánk érkezik. Tekintsék meg Szolnokot, ismerjék meg az itt élő embereket, s ki tudja, egyszer a jövőben immár ismerősként köszönthetjük egymást a Tisza Fővárosában!

A személyes viszontlátás reményében üdvözlettel: 

Szalay Ferenc

polgármester

www.szalayferenc.hu

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app