Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Kecskeméti székhelyű cég végzi a kéményseprő-ipari közszolgáltatást Jász-Nagykun-Szolnok megyében

2014-11-04

A szolgáltatás megkezdésének időpontja: 2014 november 3-a, az átmeneti ellátás időtartama kilenc hónap, amely egy alkalommal három hónappal meghosszabbítható. A cég az adott településeken a települési önkormányzatok által megállapított díj fejében végzi a szolgáltatást. - közölte a megyei katasztrófavédelmi szóvivő.
 
Bővebben:
 
http://jasz.katasztrofavedelem.hu/kemenysepro-ipari-kozszolgaltatas

Szolnoki Kirendeltség:
Cím: Szolnok, Karczag L. u. 2. ("Zöldház") II. emelet
Telefon: +36/70-411-07-39
E-mail: filantropszolnok@filantrop.org

www.filantrop.org

Kirendeltség vezető - Szalai László +36/70-411-07-42

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

A roma kultúra sokszínűségét mutatták meg a Szigligeti Színházban

2024-04-12

Második alkalommal ünnepelték gálaműsorral Szolnokon a roma kultúra napját. A Szigligeti Színházban tehetséges roma fiatalok és felnőttek álltak színpadra, hogy bemutassák tudásuk legjavát. A rendezvényen részt vett Sztojka Attila roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos és Szalay Ferenc polgármester.

Változik a Véső úti strandfürdő nyitva tartása

2024-03-28

A Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft., mint a Véső úti strandfürdő üzemeltetője tájékoztatja Kedves Vendégeit, hogy a strandfürdő ideiglenes jelleggel - a nyári üzemeltetésre történő átállás miatt 2024. április 8-tól kezdődően nem üzemel.

FELHÍVÁS villamos hálózatok környezetének tisztán tartására

2024-03-27

FELHÍVÁS villamos hálózatok környezetének tisztán tartására

A szabadságharc hősei előtt tisztelgett Szolnok

2024-03-15

A százhetvenhat évvel ezelőtti 1848/49-es forradalomra és szabadságharcra emlékeztünk országszerte, így Szolnokon is. A Kossuth téren látványos és színes programmal várták az ünneplőket.

Ezüst Pelikán-díjjal ismerték el Udovecz György munkásságát

2024-03-04

A szolnoki csata talán a leglátványosabb szabadtéri rendezvénye Szolnoknak, évről-évre sokezer érdeklődőt vonz. Ehhez azonban sok-sok ember elkötelezett munkájára is szükség van, hiszen nem kis feladat a megszervezése.