Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Kecskeméti székhelyű cég végzi a kéményseprő-ipari közszolgáltatást Jász-Nagykun-Szolnok megyében

2014-11-04

A szolgáltatás megkezdésének időpontja: 2014 november 3-a, az átmeneti ellátás időtartama kilenc hónap, amely egy alkalommal három hónappal meghosszabbítható. A cég az adott településeken a települési önkormányzatok által megállapított díj fejében végzi a szolgáltatást. - közölte a megyei katasztrófavédelmi szóvivő.
 
Bővebben:
 
http://jasz.katasztrofavedelem.hu/kemenysepro-ipari-kozszolgaltatas

Szolnoki Kirendeltség:
Cím: Szolnok, Karczag L. u. 2. ("Zöldház") II. emelet
Telefon: +36/70-411-07-39
E-mail: filantropszolnok@filantrop.org

www.filantrop.org

Kirendeltség vezető - Szalai László +36/70-411-07-42

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

Elkezdődött a Bacsó Nándor út felújítása

2021-09-23

Az infrastruktúra fejlesztési és rekonstrukciós program részeként teljes hosszában megújul a Bacsó Nándor út.

Elkészült Szolnok kulturális koncepciója

2021-09-23

A CLLD SzolnOK Helyi Akciócsoport „Egy OK.-kal több SzolnOK.! – Közösségi tervezés alapú kulturális és közösségi célú helyi fejlesztések Szolnokon” című projekt keretében szervezett kétnapos konferenciát, melynek célja Szolnok kulturális koncepciójának bemutatása, illetve a CLLD program helyi közösségfejlesztésben elért eredményeinek megismertetése.

Szolnokot is elvarázsolta az Európai Mobilitási Hét

2021-09-20

Vasárnap a Tiszaligetben rendezték meg a „Fenntartható közlekedés, a biztonság és egészség jegyében” programot, melyen rengeteg érdeklődő vett részt, többnyire azért, hogy kipróbálhassa a környezettudatos járművek sokaságát.

Átadták a megyei Prima-díjakat

2021-09-18

Az idei már a 17. alkalom, hogy a megye vállalkozói jóvoltából a művészet, a kultúra, a tudomány, a sport vagy a sajtó területéről – egy alapítvány segítségével – kiváló embereket díjaztak.

Újra Szépkorúak Akadémiája Szolnokon

2021-09-17

Az idősek körében igen népszerű programsorozat, a Szépkorúak Akadémiája idén is folytatódik.