Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Kecskeméti székhelyű cég végzi a kéményseprő-ipari közszolgáltatást Jász-Nagykun-Szolnok megyében

2014-11-04

A szolgáltatás megkezdésének időpontja: 2014 november 3-a, az átmeneti ellátás időtartama kilenc hónap, amely egy alkalommal három hónappal meghosszabbítható. A cég az adott településeken a települési önkormányzatok által megállapított díj fejében végzi a szolgáltatást. - közölte a megyei katasztrófavédelmi szóvivő.
 
Bővebben:
 
http://jasz.katasztrofavedelem.hu/kemenysepro-ipari-kozszolgaltatas

Szolnoki Kirendeltség:
Cím: Szolnok, Karczag L. u. 2. ("Zöldház") II. emelet
Telefon: +36/70-411-07-39
E-mail: filantropszolnok@filantrop.org

www.filantrop.org

Kirendeltség vezető - Szalai László +36/70-411-07-42

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

Tájékoztatás a barnakőszén igények előzetes felméréséről

2022-09-21

Amennyiben széntüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel rendelkeznek, kérjük, hogy töltsék ki és juttassák vissza az erre a célra készült adatlapot.

Újra bringás reggeli lesz a Kossuth téren

2022-09-20

„Bringázz a munkába! és suliba” - A Magyar Kerékpárosklub szervezésében, az Aktív Magyarország támogatásával megvalósuló hazai kampány célja, hogy a családokat aktív testmozgásra bíztassa, a gyerkőcöket pedig felelős közlekedésre tanítsa.

Hallatlanul halas hétvége – újra Tiszai Hal Napja – Sparhelt Fesztivál

2022-09-19

Kilencedik alkalommal rendezik meg a Tiszai Hal Napját – Sparhelt Fesztivált a Tisza partján, a gyaloghíd környékén és a Tiszai hajósok terén a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. szervezésében. A sajátos hangulatú, a város nyári rendezvényeit záró program a folyó élővilágával, a partjain élők hagyományaival, a folyó gazdag halállományából készíthető finomságokkal kívánja megismertetni a látogatókat.

 

Fenntartható közlekedési eszközöket próbálhatunk ki szombaton

2022-09-19

Zöldüljön Szolnok! És ez nem csak a szépen gondozott zöldterületek nagyságának növelésre vonatkozik, de az is kiemelten fontos, hogy a városban közlekedő járművek közül mind több legyen fenntartható működésű.

Átadták a megújult Szolnoki Szigligeti Színházat

2022-09-17

Átadták a mintegy 7,6 milliárd forintból, 6 milliárdos kormányzati támogatással teljesen megújult Szolnoki Szigligeti Színházat pénteken.