Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Civil Szolgáltató Központ tájékoztató

2007-06-05 13:28:00
Civil Szolgáltató Központ
Tisztelt Szolnoki Civil Szervezetek Képviselői és Tagjai!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Civil Szolgáltató Központ (Szolnok, Baross u. 56.) működtetésére szóló szerződés az Impulzus Egyesülettel 2007. május 31-én lejárt, az Egyesület a további üzemeltetésre vonatkozó meghívásos pályázaton nem kívánt részt venni. Az Esza Kht., által meghirdetett nyílt pályázat elbírálásáig, és az új üzemeltető személyének kijelöléséig a Civil Szolgáltató Központ működtetését 2007. június 1-től átmenetileg a Hild Viktor Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény - Napsugár Gyermekház veszi át.

Ezúton kérjük megértésüket.

Az átmeneti időszakra felmerülő esetleges helyiség igényüket az alábbi elérhetőségen jelezzék:
Polgármesteri Hivatal
Egészségügyi és Szociális Osztály
Kossuth tér 9.
Tel.: 56/503-486, 56/503-481
VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

A roma kultúra sokszínűségét mutatták meg a Szigligeti Színházban

2024-04-12

Második alkalommal ünnepelték gálaműsorral Szolnokon a roma kultúra napját. A Szigligeti Színházban tehetséges roma fiatalok és felnőttek álltak színpadra, hogy bemutassák tudásuk legjavát. A rendezvényen részt vett Sztojka Attila roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos és Szalay Ferenc polgármester.

Változik a Véső úti strandfürdő nyitva tartása

2024-03-28

A Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft., mint a Véső úti strandfürdő üzemeltetője tájékoztatja Kedves Vendégeit, hogy a strandfürdő ideiglenes jelleggel - a nyári üzemeltetésre történő átállás miatt 2024. április 8-tól kezdődően nem üzemel.

FELHÍVÁS villamos hálózatok környezetének tisztán tartására

2024-03-27

FELHÍVÁS villamos hálózatok környezetének tisztán tartására

A szabadságharc hősei előtt tisztelgett Szolnok

2024-03-15

A százhetvenhat évvel ezelőtti 1848/49-es forradalomra és szabadságharcra emlékeztünk országszerte, így Szolnokon is. A Kossuth téren látványos és színes programmal várták az ünneplőket.

Ezüst Pelikán-díjjal ismerték el Udovecz György munkásságát

2024-03-04

A szolnoki csata talán a leglátványosabb szabadtéri rendezvénye Szolnoknak, évről-évre sokezer érdeklődőt vonz. Ehhez azonban sok-sok ember elkötelezett munkájára is szükség van, hiszen nem kis feladat a megszervezése.