Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Civil Szolgáltató Központ tájékoztató

2007-06-05 13:28:00
Civil Szolgáltató Központ
Tisztelt Szolnoki Civil Szervezetek Képviselői és Tagjai!

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a Civil Szolgáltató Központ (Szolnok, Baross u. 56.) működtetésére szóló szerződés az Impulzus Egyesülettel 2007. május 31-én lejárt, az Egyesület a további üzemeltetésre vonatkozó meghívásos pályázaton nem kívánt részt venni. Az Esza Kht., által meghirdetett nyílt pályázat elbírálásáig, és az új üzemeltető személyének kijelöléséig a Civil Szolgáltató Központ működtetését 2007. június 1-től átmenetileg a Hild Viktor Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény - Napsugár Gyermekház veszi át.

Ezúton kérjük megértésüket.

Az átmeneti időszakra felmerülő esetleges helyiség igényüket az alábbi elérhetőségen jelezzék:
Polgármesteri Hivatal
Egészségügyi és Szociális Osztály
Kossuth tér 9.
Tel.: 56/503-486, 56/503-481
VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

Szolnokot is elvarázsolta az Európai Mobilitási Hét

2021-09-20

Vasárnap a Tiszaligetben rendezték meg a „Fenntartható közlekedés, a biztonság és egészség jegyében” programot, melyen rengeteg érdeklődő vett részt, többnyire azért, hogy kipróbálhassa a környezettudatos járművek sokaságát.

Átadták a megyei Prima-díjakat

2021-09-18

Az idei már a 17. alkalom, hogy a megye vállalkozói jóvoltából a művészet, a kultúra, a tudomány, a sport vagy a sajtó területéről – egy alapítvány segítségével – kiváló embereket díjaztak.

Újra Szépkorúak Akadémiája Szolnokon

2021-09-17

Az idősek körében igen népszerű programsorozat, a Szépkorúak Akadémiája idén is folytatódik.

Ismét Bringás reggelizett Szolnok

2021-09-17

Az előző évekhez hasonlóan, Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata idén is megrendezte a nagysikerű Bringás reggelijét. 

A hősök köztünk élnek

2021-09-13

Horváth Károly és Szabovik Tamás, két Szolnoki Hősök díjra jelölt kiváló szolnokival találkozott hétfőn Szalay Ferenc polgármester, akik ezen az alkalmon adta át elismeréseiket.