Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Általános Igazgatási Osztály ügyfélfogadási rend változás

 

Tisztelt Ügyfeleink!

A 2020. márciusban kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel a Polgármesteri Hivatal Általános Igazgatási Osztályán mai naptól ügyfeleket csak kivételesen indokolt esetben fogadunk, csak és kizárólag előzetes bejelentkezés alapján.

Előzetes bejelentkezés tehető:

 

anyakönyvi ügyekben

 

anyakonyv@ph.szolnok.hu

 

hagyatéki ügyekben

 

hagyatek@ph.szolnok.hu

 

kereskedelmi hatósági ügyekben

 

kerhat@ph.szolnok.hu

 

birtokvédelmi ügyekben

 

birtok@ph.szolnok.hu

 

Belvárosi Ügyfélközpontban végzett ügyekben

 

ufi@ph.szolnok.hu

 

Korlátozott időben, az alábbi telefonszámokon fogadjuk bejelentkezéseiket: 56/503-802

Mindannyiunk, az Önök, hozzátartozóik, valamint munkatársaink biztonságának

növelése érdekében kérjük a felhívásunkban foglaltak szigorú és fegyelmezett betartását!

KÖSZÖNJÜK

SZMJV PH Általános Igazgatási Osztályának munkatársai

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

Harmadfokú hőségriasztás csütörtöktől szombatig

2022-08-04
Az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakmai ajánlását figyelembe véve 2022. augusztus 4-én (csütörtök) 0 órától  2022. augusztus 6-án (szombat) 24 óráig az ország egész területére harmadfokú hőségriasztást ad ki.

Változások Szolnok parkolási rendjében

2022-08-02

Több napirendi pontot is tárgyaltak a szolnoki közgyűlés tagjai hétfőn délután a városháza dísztermében. Többek között a parkolóbérletek árainak, illetve az önkormányzat által biztosított gyermekjóléti ellátások intézményi térítési díjainak változtatásáról, valamint a Szolnoki Rendőrkapitányság vezetőjének kinevezéséről is. 

Szolnok is bemutatkozik az Abonyi Vágtán

2022-08-01

Augusztus 6-án rendezik az Abonyi Vágtát, a Budapesti Nemzeti Vágta egyik előfutamát. A rendezvény helyszíne a helyiek által nagyon kedvelt szabadidős terület, a Parkerdő és környéke lesz. 

Első alkalommal rendezik meg szombaton a Vízre, Szolnok! eseményt

2022-07-21

Vízre, Szolnok! címmel hagyományteremtő rendezvényt indít útjára szombaton, a Holt-Tiszai Vízisport Központban a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. és Ligeti József, a térség önkormányzati képviselője.

Szerdától szombat éjfélig harmadfokú hőségriasztás

2022-07-19

Az országos tisztifőorvos az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján, a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakmai ajánlását figyelembe véve 2022. július 20-án (szerda) 00.00 órától 2022. július 23-án (szombat) 24.00 óráig az ország egész területére harmadfokú hőségriasztást ad ki.