Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Príma Díj

A Príma Primissima Díjat Demján Sándor alapította 2003-ban, a díjjal ismerve el mindazok tevékenységét, akik példaképei lehetnek egy közösségnek. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezete 2005-ben csatlakozott a kezdeményezéshez. A megyei szervezet elnöksége a művészet, tudomány, kultúra, oktatás és sport régiónkban élő kimagasló képviselői számára hozta létre a Megyei Príma Díjat. A díj nagyban hozzájárul a magyar értelmiség és szellem helyi eredményeinek megőrzéséhez, elismeréséhez, mely erősíti a helyi társadalom összetartozását. A rendezvény ráirányította a figyelmet a lokálpatriotizmus jelentőségére, és új megvilágításba helyezte a megye vállalkozóinak a helyi közösségek sokoldalú fejlesztéséért tett erőfeszítéseit.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app