Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Nyárzáró Művészeti Fesztivál

Program kezdete:
2021-09-17 10:00
Program vége:
2021-09-28 20:00
Helyszín:
Több helyszínen
Szervező:
Program típusa:
fesztivál

Központi pályázati támogatásnak köszönhetően szeptember 17. - szeptember 28. között különböző helyszíneken, kilenc szolnoki szervezet részvételével valósulhat meg a Nyárzáró művészeti fesztivál. A programok között gyermekeknek szóló előadások, játszóház, színpadi előadás, filmvetítés, művészeti tárlat ugyanúgy megtalálható, mint például zenekari koncert, vagy éppen táncos fellépés. Ennek a fesztiválnak a keretében várja látogatóit ezúttal a nyáron az esős időjárás miatt elmaradt Városházi est is, mely ugyancsak kibővített kínálattal nyújt majd várhatóan felejthetetlen élményt az érdeklődőknek szeptember 24-én.

A járványügyi helyzet miatt a beltéren megvalósuló programok és a Városházi est csak védettségi igazolvánnyal látogatható.

 

További programok