Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Temető Úti Bölcsőde újjáépítése

2024-01-23

Bútorok, játékok, konyhai berendezések, műszaki cikkek és egyéb eszközök kerültek a létesítménybe

A 635 millió forint európai uniós támogatásból a Temető utcában található, jelenleg is bölcsődeként működő családi ház újjáépítése és kapacitásbővítése történt meg

2021-05-18

Temető Úti Bölcsőde újjáépítése

TOP-6.2.1-19-SL1-2019-00002

A 635 millió forint európai uniós támogatásból a Temető utcában található, jelenleg is bölcsődeként működő családi ház újjáépítése és kapacitásbővítése történik meg, amely eredményeként a jelenleg 24 férőhellyel működő intézmény új, a modern kor igényeinek megfelelő épületben működhet és további 12 férőhely biztosítása válik lehetővé. A projekt eszközbeszerzést is tartalmaz, illetve akadálymentesítés és energiahatékonysági szempontok is érvényesülnek.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app