Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

A korábbinál is több felajánlás érkezett a Szolnok Segít programba

 • A korábbinál is több felajánlás érkezett a Szolnok Segít programba
 • A korábbinál is több felajánlás érkezett a Szolnok Segít programba
 • 2023-12-06

  Ha nem is hegyekben, de jókora halmokban álltak az ajándékok a szolnoki Humán Szolgáltató Központban - karácsony közeledtével mi más is lehetne ennek apropója, mint az adományozás.

  Az önkormányzat cégei, intézményei, a polgármesteri hivatali kollégái, és más cégek is csatlakoztak a felhíváshoz, hogy összefogva megajándékozzák az immár több mint 10 éves Szolnok Segít karitatív programba bevont rászoruló családokat. Tavaly is volt már ilyen akció, ám idén még többen csatlakoztak – mondta el Szalay Ferenc polgármester.

  Az ajándékokat felajánlók a teljesség igénye nélkül:

  Mc Hale, NHSZ Szolnok - NHSZ Zounok, Accell Hunland Kft, Borovi, Szolnoki Auchan, BBCA-Szolnok Biokémiai Zrt. (Citromsavgyár), Ferzol Lemezmegmunkáló Kft, Damjanich János Múzeum, Verseghy Ferenc Könyvtár, Egészségügyi és Bölcsőde Igazgatóság, Szolnok Városi Óvodák, és Polgármesteri Hivatal munkatársai.

  Szép számmal érkezett játék, mesekönyv, édesség, tisztálkodási szer, de nem csak kézzel fogható felajánlással keresték meg a Szolnok Segít programot irányító Humán Szolgáltató Központot:

  Barabás Botond, a Szigligeti Színház igazgatója az „Ágacska” c. előadásra hívta meg a gyermekeket, a COOP Szolnok Zrt. - sok egyéb mellett – pedig Mikulás csomaggal lepi meg az előadáson részt vevő kicsiket.

   

  VISSZA

  Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

  SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

  További hírek

  A roma kultúra sokszínűségét mutatták meg a Szigligeti Színházban

  2024-04-12

  Második alkalommal ünnepelték gálaműsorral Szolnokon a roma kultúra napját. A Szigligeti Színházban tehetséges roma fiatalok és felnőttek álltak színpadra, hogy bemutassák tudásuk legjavát. A rendezvényen részt vett Sztojka Attila roma kapcsolatokért felelős kormánybiztos és Szalay Ferenc polgármester.

  Változik a Véső úti strandfürdő nyitva tartása

  2024-03-28

  A Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft., mint a Véső úti strandfürdő üzemeltetője tájékoztatja Kedves Vendégeit, hogy a strandfürdő ideiglenes jelleggel - a nyári üzemeltetésre történő átállás miatt 2024. április 8-tól kezdődően nem üzemel.

  FELHÍVÁS villamos hálózatok környezetének tisztán tartására

  2024-03-27

  FELHÍVÁS villamos hálózatok környezetének tisztán tartására

  A szabadságharc hősei előtt tisztelgett Szolnok

  2024-03-15

  A százhetvenhat évvel ezelőtti 1848/49-es forradalomra és szabadságharcra emlékeztünk országszerte, így Szolnokon is. A Kossuth téren látványos és színes programmal várták az ünneplőket.

  Ezüst Pelikán-díjjal ismerték el Udovecz György munkásságát

  2024-03-04

  A szolnoki csata talán a leglátványosabb szabadtéri rendezvénye Szolnoknak, évről-évre sokezer érdeklődőt vonz. Ehhez azonban sok-sok ember elkötelezett munkájára is szükség van, hiszen nem kis feladat a megszervezése.